oktay-aksu-sariyer-ziyaret
23:47

Oktay Aksu’dan CHP Sarıyer’e ziyaret

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu, CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Büyükdere’deki ilçe binası önünde kendisini bekleyen partilileri selamlayan Aksu, seçim startını hızla verdiklerini de bir kez daha vurguladı.

31 Mart Yerel Seçimleri’ne yaklaşırken Sarıyer’de seçim çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu, programları kapsamında ziyaret ve çalışmalarını sürdürüyor. Büyükdere’deki CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulunan Aksu, kendisini bekleyen kalabalığa seslendi. Seçim için hazır oldukları vurgusunu yapan Aksu, Sarıyer’de birlik ve beraberlik mesajı da verdi. CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Kubat ve CHP Sarıyer İlçe Örgütü’nün ev sahipliğinde meclis üyeleri, partililer ve vatandaşların katılımıyla yapıldı.

KUBAT: “YUVANIZA HOŞ GELDİNİZ”

CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu’yu alana girişte karşılayan Mehmet Kubat ve partililer davul sesleri ve meşalelerle ilçe binasına kadar yürüdüler. Programın açılış konuşmasını yapan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Kubat, Sarıyer’de seçim sürecine yönelik birlik ve beraberlik mesajı vererek, seçmenlere seslendi. Kubat, sözü CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Oktay Aksu’ya bırakırken, “Yuvanıza hoş geldiniz” dedi.

AKSU: “YOLA ÇIKTIK GELİYORUZ!”

Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer Belediye Başkan Adayı Oktay Aksu, kendisine destek için bir araya gelen vatandaşlara ve CHP Sarıyer İlçe Örgütü’ne seslendi. Adaylığının açıklanmasının ardından Sarıyer’deki çalışma ve ziyaretlerine hız kesmenden devam eden Aksu, kendisine yönelik eleştiri yapanlara da seslendi. Oktay Aksu, “Sarıyer’e ithal aday diyorlar, ama ben Sarıyerliyim. Hayvan sevmez diyorlar, ama ben zaten veterinerim. Liyakat yok diyorlar, uzun yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi’nin bana verdiği tüm görevleri layıkıyla yerine getirdim. Şimdi de partimizin Sarıyer adayı olarak yola çıktık, örgütümüzle, emekçilerimizle geliyoruz. Sarıyerli vatandaşlarımıza bugün burada bana gösterdikleri desteklerinden ötürü çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Oktay Aksu’nun konuşması Sarıyer Gazetesi instagram sayfamızda canlı yayınla izleyicilerimize ulaştı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 17 Şubat 2024, 22:32

    55 yaşındayım doğma büyüme sarıyerliyim, orada 3 kişi gördüm sarıyerli biri çayırbaşılı kahveci, biri tarabya üstü eski başkan yardımcısı, birisede dağevleri mali müşavir, diğerlerini nereden topladınız? Sarıyerli yok ki orada, Artı olarak zurnacının zurnasının akordu bozuk hep detone çalıyor yani tuhah bir toplaşma olmuş, pazartesi genel merkez Şükrü GENÇ derse işte o zaman …

  2. 17 Şubat 2024, 18:53

    Sayın aksunun etrafını yine yalakalar sarmış, müdürlük başkanlık kapmak, ihale kapmak, işe girmek, meclis üyeliği sırası kapmak için toplaşmışlar her zamanki gibi, pazartesi deseki genel merkez vaz geçtik şükrü genç olsun ! Bu yalaka yalama tayfa bu kerre şükrü gence takılır. Eğer şükrü genci ahı varsa vallahi akp li Hüseyin coşkun kazanır hepiniz çil yavrusu gibi dağılır …

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.