Şükrü Genç; yolundan ve yemininden dönmüyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’de kum saati işliyor. Kendisinin yerine gösterilen adaya çok sert tepki gösteren CHP’li Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, partisine adayın değiştirilmesi için 18 Şubat akşamına kadar süre tanımıştı. Süre bu Pazar akşamı doluyor. Binlerce destekçisinden tam destek alan Şükrü Genç’in Bağımsız Adaylık için hazırlıklara başladığı ve pek çok mahallede taraftarlarının seçim çalışmaları için örgütlendiği öğrenildi. Bu akşam FSM- Baltalimanı‘ndan başlayarak tüm mahallelerde geniş katılımlı toplantılar yapılacak.

Sarıyer gündemi çok sıcak gelişmelere ve alışık olmadığımız sürpriz olaylara sahne oluyor. CHP’nin Sarıyer Belediye Başkan Adayı olarak Veteriner Hekim Mustafa Oktay Aksu‘nun ismini açıklaması, mevcut Belediye Başkanı Şükrü Genç’i kızdırdı. Liyakatsiz ve donanımsız olmakla suçladığı Aksu’nun adaylıktan geri çekilmesini isteyen Genç, belediye binası önünde yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı dev bir miting düzenlemişti. Mitingte “Ben bir mühendisim, mühendisler ince hesapları çok iyi yaparlar” diyen Genç’in, partisine 18 Şubat akşamına kadar adayın geri çekilmesi için verdiği süre bu Pazar akşamı doluyor.

SEVENLERİ MAHALLELERDE ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Miting sonrası İmamoğlu ile yaptığı görüşmeden de sonuç alamayan Genç’e, sosyal medyadan örgütlenen binlerce taraftarı tam destek veriyor. Mahallelerde de Şükrü Genç’e destek için toplantılar başlatıldı. Bu akşam Fatih Sultan Mehmet Mahallesi ve Baltalimanı’nda çok sayıda kişi Şükrü Genç’e tam destek için toplantı düzenleyecek. Bu toplantılar tüm mahallelerde organize bir şekilde devam edecek. Öte yandan çok sayıda kişi; sosyal medyadan, GSM ve whatsapp üzerinden parti yöneticilerine ulaşarak Sarıyer adayının değiştirilmesi için kampanya yürütüyor. Şükrü Genç’e destek için başlatılan kampanya giderek sokağa ve Sarıyer’deki mahallelere de yayılıyor.

ŞÜKRÜ GENÇ YOLUNDAN ASLA DÖNMÜYOR!

Yaşanan tüm gelişmeleri ekibiyle yakından takip eden Şükrü Genç, destekçilerinden aldığı moralle 18 Şubat akşamını bekliyor. Şükrü Genç, kendisini yolundan döndürmek isteyen aracılara da kapıları kapattı. CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Oktay Aksu ve parti yöneticilerinin randevu talebini reddetti. Sarıyer Gazetesi’nin edindiği bilgilere göre Şükrü Genç, Sarıyer adayı değişmezse binlerce taraftarıyla Pazartesi ya da Salı günü İlçe Seçim Kurulu’na giderek Bağımsız Adaylık başvurusunda bulunacak. Böylece Sarıyer siyasetinde yeni bir ilk yaşanacak.

Sarıyer Gazetesi, yaşanan sıcak gelişmeleri OBJEKTİF ve TARAFSIZ bir gözle sizlere duyurmaya devam edecek. Bizi takip edin!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 16 Şubat 2024, 20:17

    Sayın Şükrü GENÇ davasında sonuna kadar haklı, maalesef 1 den fazla başkanı ve çok başlılığı olan chp Ankara genel merkez aday seçim sürecini eline yüzüne bulaştırdı onları seçmen hiç affetmeyecek esas ZEYBEK i halk oynayacak .
    Şimdi bir seçim var ve akp ve adayı sayın Coşkun her an altın gol atabilir.
    Sayın Aksu sen seni oraya getiren malum Z ye uyma, İdareci olmak zor ce meşakatli bir iştir yönetici olmak kolay İdareci olmak meseledir.
    Ben olsam allem eder gullem eder Sayın Şükrü GENÇ in gönlünü alırım, araya gerçekten değerli birilerini sokarım (bu idareciliktir)
    Yada Banane ya nereye giderse gitsin ne olursa olsun benim arkamda Z var dersin (buda yöneticiliktir)
    Geçmişi muhakak temizleyemezsiniz ancak geleceğe temiz bir sayfa açın.
    Aksi halde sizi oraya gönderenlerden ve o fotoğrafta yanınızda duran yağdanlıklardan farkınız kalmaz.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.