Hacıosman Bayırı’nda çalışmalar sürüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hafta başından itibaren Hacıosman Bayırı’nda yapımına başlanan çalışma ile 35 yıllık sorun tarih oluyor. Vatandaşlar alternatif güzergahları kullanarak Sarıyer’e ulaşım sağlıyor.

15 günde bitmesi planlanan Hacıosman’da içme suyu hattı yenileme çalışmaları Pazartesi itibariyle başladı. Bu kapsamda PTT Evleri Mahallesi ve Hacıosman Mahallesi ekonomik ömrünü yitiren, çeşmelerden akan sularda tehdit oluşturan 700’lük çelik boru içme suyu hattı ve deformasyonlara sebep olan yol güzergahı İBB tarafından yenileniyor.

OKULLAR AÇILMADAN BİTİRİLMESİ PLANLANIYOR

Çalışma, Kasım ve Nisan ayları arasında Altyapı Koordinasyon Şube Müdürlüğü (AYKOME) kararı neticesinde bulunan kazı yasakları nedeniyle şimdi takvimlendirildi. Okullar açılmadan önce çalışmalar tamamlanarak güzergahın tekrar açılması planlanıyor.

SARIYER BELEDİYESİ’NDEN İBB’YE TEŞEKKÜR

Sarıyer Belediyesi’nce Hacıosman Bayırı’ndaki çalışma hakkında yapılan bilgilendirmenin yanı sıra yapılan teşekkür paylaşımında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne “Çalışma dolayısıyla İBB Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu ve İBB personeline teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

İBB’DEN SARIYER’E ÖNEMLİ TRAFİK UYARISI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.