Hacıosman’da olası felaket önlendi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Hacıosman Bayırı’nda 4 gündür devam eden çalışmaların olası bir felaketi de önlediği görüldüğü. Çökme tehlikesi taşıyan yolda ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce Hacıosman Bayırı’nda başlatılan İSKİ çalışmasının yaşanabilecek olası bir felaketi de önlediği ortaya çıktı. Bölgede ekipler çalışmalarını hızla sürdürürken Sarıyer Belediyesi de önemli ve dikkat çeken paylaşımında Hacıosman’daki tehlikeyi fotoğraflarla gözler önüne serdi.

ÇÖKME TEHLİKESİ DE TAŞIYORDU!

Sarıyer Belediyesi’nce yapılan paylaşımda; “İBB tarafından Hacıosman’da yürütülen su hattı çalışması olası bir felaketin önlenmesine de vesile oldu. Yaşanan su kaçakları dolayısıyla yolun altının boşaldığı ve çökme tehlikesi taşıdığı görüldü. İBB yetkilileri gereken önlemlerin alınarak çalışmaya devam edileceğini belirtti” ifadelerine yer verildi.

SARIYER’İN TRAFİK AKIŞINI SAĞLIYOR

Hacıosman Bayırı’nda 15 gün boyunca sürecek çalışmalar nedeniyle trafik akışı da alternatif güzergahlardan sağlanıyor.  Hacıosman Bayırı, Sarıyer’e ulaşımda trafik akışının büyük ve dikkat çeken bir yoğunluğunu sağlıyor. İSKİ çalışması Hacıosman’daki olası bir yol çökmesi felaketini önlemesi de vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.