Hakan Akkaya yeniden başkan

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer-Beşiktaş Kooperatifi Başkanı Hakan Akkaya, yapılan genel kurulda yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

3 yıldır görevini başarıyla sürdüren Sarıyer S.S. 19 Nolu İstanbul İli Sarıyer İlçesi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hakan Akkaya ve yönetimi Sarıyer Spor Kulübü tesislerinde gerçekleştirilen genel kurulda minibüs esnafından yine tam destek aldı.

“BİZLERİ DESTEKLEYENLERE TEŞEKKÜR EDERİM”

Kendisine destek olan esnafına teşekkür eden başkan Hakan Akkaya; vatandaşların rahatı için var olduklarını ve bu düşünceyle yolculara hizmetlerini sürdüreceklerini ifade ederek şunları söyledi; “10 Temmuz 2021 tarihinde yapmış olduğumuz seçimli genel kurulumuza katılan ve katılamayan bütün kooperatif ortaklarımızın, özgür ve hür iradeleriyle kullanmış olduğu oyları ile bizleri destekleyerek göstermiş olduğunuz teveccühten ötürü tüm ortaklarımıza şahsım ve ekibim adına teşekkür ederim. Daha öncesinde olduğu gibi bundan sonraki süreçte de her zaman siz ortaklarımıza bize verilen yetkiler doğrultusunda elimizden gelen hizmetleri yapmaktan mutluluk duyarız. Genel Kurulumuza katılan misafirlerimize, kooperatifimizin değerli ortaklarına, şahsım, yönetim ve denetim kurulum adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.”

Sarıyer-Beşiktaş Minibüs Kooperatifi’nin Genel Kurulu’na, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar, Sarıyer Ülkü Ocakları Başkanı Ümit Kapıcıoğlu, MHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Mehmet Delihasan katılım sağladılar. Ayazağa Muhtarlığı görevini sürdüren ve ayrıca minibüs sahibi olan Mustafa Karaman Kooperatif başkanlığı seçiminde kendisinin de aday olduğunu çevresine duyurmuş ancak son gün bu kararından vazgeçmişti. Böylelikle tek aday olarak seçime giren Hakan Akkaya minibüs camiasının güvenoyunu alarak “göreve devam” dedi.

Sarıyer Gazetesi olarak yeniden başkan seçilen Hakan Akkaya ve yönetimini tebrik ediyoruz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.