İHH Sarıyer’den Sarıyer Gazetesi’ne ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İHH Sarıyer Şubesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Sarıyer Gazetesi’ne anlamlı bir ziyarette bulundu.

İHH İnsani Yardım Vakfı Sarıyer Şubesi, Sarıyer Gazetesi’ni ziyaret etti. İHH Sarıyer Kadın Temsilcisi Hamide Can ve İHH Sarıyer Sosyal Medya Sorumlusu Zülal Can’ın yer aldığı ziyaret Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu ile ekibinin ev sahipliğinde gerçekleşti. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette, günün anlam ve önemine ilişkin sohbet edilen ziyarette İHH Sarıyer Kadın Temsilcisi Hamide Can, Sarıyer Gazetesi’ne başarılar diledi.

“ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN”

İHH Sarıyer Şubesi’nin ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmaları anlatan Hamide Can, “Sarıyer’de vatandaşların habere ulaşması konusunda emek ve çabalarınızdan ötürü sizlere başarılarınızın devamını dilerim. Bu zor meslekte görevini layıkıyla yapmaya çalışan siz değerli basın mensuplarına bizleri misafir ettiğiniz için teşekkür ederiz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun” diye konuştu.

Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, ziyaretlerinden ötürü İHH Sarıyer Şubesi’ne teşekkür etti. İHH Sarıyer Şubesi, günün anısına Sarıyer Gazetesi ekibine çam ağacı ve İHH İnsani Yardım Vakfı’nın çalışmalarının yer aldığı kitapçıklardan hediye etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.