İmamoğlu’ndan Pınar Türenç’e başsağlığı ziyareti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazeteci- yazar Tufan Türneç’in vefatı nedeniyle eşi Basın Konseyi Başkanı Pınar Türenç’i evinde ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Yurt dışında resmi gezide olduğu için Tufan Türenç’in cenaze törenine katılamayan Ekrem İmamoğlu, dönüşte havaalanından doğruca Türenç Ailesi’nin Sarıyer’deki evine geldi. Pınar Türenç’e ve aile fertlerine başsağlığı dileyen İmamoğlu, ülke sevdalısı bir gazeteci ve demokrasi aşığı bir yazarın kaybından büyük üzüntü duyduğunu söyledi.

“TUFAN TÜRENÇ ASLA UNUTULMAYACAK”

Gazeteci- yazar Tufan Türenç’in vefatıyla Türk basınının ilkeli ve dürüst gazeteciliğin sembolü bir büyük ustasını yitirdiğini belirten Ekrem İmamoğlu, onun yarım asırlık meslek yaşamının başarılarla dolu olduğunu vurguladı. İmamoğlu, Türk basınında iz bırakan Tufan Türenç’in, sevilen ve saygı duyulan bir gazeteci- yazar olduğunu ve asla unutulmayacağını sözlerine ekledi.

İMAMOĞLU’NA BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ İÇİN TEŞEKKÜR

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Saraybosna dönüşü ayağının tozuyla Basın Konseyi Başkanı Pınar Türenç’i evinde ziyaret ederek başsağlığı diledi. Ekrem İmamoğlu, gazeteci- yazar Tufan Türenç’in yarım asırlık meslek yaşamının başarılarla dolu olduğunu ve kaybından büyük üzüntü duyduğunu söyledi. Pınar Türenç de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na başsağlığı ziyareti için teşekkür etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.