İşte CHP’nin en iddialı 5 ismi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’nin Sarıyer Belediye Başkan Adayı en geç 2 hafta içinde belli olacak. Siyasi kulislerde en iddialı 5 isim şunlar; Op. Dr. Cengiz Alp, Prof. Dr. Devrim Elvan, Şükrü Genç, Mustafa Oktay Aksu, Erol Aydın…

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Ekrem İmamoğlu olarak açıklanmasından sonra gözler ilçe belediye başkan adaylarına çevrildi. Sarıyer’de adayın kim olacağı merak konusu olurken, siyasi kulislerde 5 isim öne çıkıyor. 16 aday adayının bulunduğu partide en iddialı isimler Op. Dr. Cengiz Alp, Prof. Dr. Osman Devrim Elvan, Şükrü Genç, Mustafa Oktay Aksu ve Erol Aydın…

NEDEN ÖNE ÇIKIYORLAR?

Op. Dr. Cengiz Alp: Uzun yıllar partide görev alan ve CHP eski İlçe başkanlığı yapan Op. Dr. Cengiz Alp, sahibi olduğu Sarıyer Kliniği’nde çok sayıda kişiye sağlık konusunda ücretsiz hizmetler vermesiyle tanınıyor. Partililerin yakından tanıdığı Alp, Sarıyer siyasetinde tanınan bir isim olarak dikkat çekiyor.

Prof. Dr. Osman Devrim Elvan: 47 yaşında olması, hem avukat hem de Orman Yüksek Mühendisi olması onu öne çıkarıyor. Siyasetin temiz yüzü olarak görülen Elvan, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesi’nde bölüm başkanı. Siyasete yeni bir vizyon kazandırması ve kariyeri onu farklı kılıyor. Sarıyer’de çok sayıda STK’da aktif görev alması da dikkat çekiyor.

Şükrü Genç: 3 dönemdir belediye başkanlığı yapması ve oylarını her seçimde arttırması öne çıkıyor. Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası, Evlendirme Dairesi, kreşler ve Sarıyer Akademi konusundaki çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Mustafa Oktay Aksu: Kağıthane ve Sarıyer Belediyesi’nde meclis üyeliği yaptı. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Belediyecilik konusunda deneyim sahibi olması dikkat çekiyor.

Erol Aydın: Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcılığı yaptı. DSP belediye başkan adaylığı döneminde aldığı oyla dikkat çekti. Sarıyer Sivaslılar Derneği tarafından desteklendiği biliniyor. Sarıyer’de siyaseten tanınan bir isim olarak öne çıkıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. Gençlerin geleceği devrim başkan.Devrim başkanla yola devam yolun açık olsun başkanım

  2. Ş.gence oy vermem

  3. 16 Ocak 2024, 14:02

    Mehmet Deniz neden unutuluyor. Sarıyere yakışan tek aday

  4. Neden kadın aday çıkarılmıyor? Bu önemli sayılacak kadar dikkate alınmalıdır.
    Kadın aday çıkarılmalıdır.

  5. 7 Ocak 2024, 11:35

    Bu işi Sıvas’lılarda arkasında diyerek görmeyin. Erol Aydın Sarıyere katacağı değerler gençler açısındanda çok önemli olacaktır. İnsan sevgisi birleştirici özelliği ve adaletli yönetimin garantisini veren başkan adayımızdır. öyle kreş yapıp garibana dokunmayan zihniyetin ömrü bitmiştir. Meclis üyelerinin yola dükkan yapması görülmemezlikten gelinmesi bitecektir.Semt pazarı denetime giden zabıtanın pazarcıyla kahvaltı yapan zamanlar Erol başkanla bitecektir……Kısaca halktan yana görevi layıkıyla yapacak adam gibi adamdır .

  6. 5 Ocak 2024, 22:22

    Sadece Sivas’lılar değil bütün Kelkit Vadisi Erol AYDIN’ın yanındayız…

  7. 5 Ocak 2024, 19:56

    Erol Aydın sadece Sivaslılar Derneği tarafından değil bütün Sarıyerliler tarafından destekleniyor.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.