İstinye Pazarı Cuma günü kurulacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pandemi dolayısıyla gelen yasaklarla Cumartesi’den Cuma günlerine alınan İstinye Mahalle Pazarı bu hafta ve sonraki haftalarda Cuma günü kurulacak.

İstinye Mahalle Pazarı, pandemi dolayısıyla Cumartesi günlerine yeniden gelen sokağa çıkma yasakları nedeniyle bu hafta ve sonraki haftalarda Cuma günü kurulacak.

6 MAHALLE HALKI YARARLANIYOR

İstinye’de Mevlana Parkı’nın arkasında Cumartesi günleri kurulan İstinye Semt Pazarı’ndan İstinye, Derbent, Poligon, Pınar, Ferahevler ve Yeniköy halkı yararlanıyor. Sarıyer Gazetesi’ne konuşan İstinye Mahallesi Muhtarı Recep Alkan, vatandaşların bu hafta Cuma gününden itibaren İstinye Semt Pazarı’ndan alışverişlerini yapabileceklerini söyledi.

YASAK NEDENİYLE GÜNÜ DEĞİŞTİ

Cumartesi günleri kurulan İstinye Semt Pazarı koronavirüs önlemleri kapsamında geçtiğimiz Nisan ayından bu yana Cuma günleri kuruluyordu. Yeni Kontrollü Normalleşme Genelgesi‘nin yayınlanmasının ardından Cumartesi günleri sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak olmasıyla İstinye Semt Pazarı bu haftadan itibaren yine aynı gününde kurulmaya devam etmişti. Ancak bu hafta yapılan değerlendirmelerin ardından Cumartesi günlerine gelen sokağa çıkma yasağı nedeniyle pazar Cuma günü kurulmaya devam edecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.