kirecburnu-atli-denetim-polis-ekipleri
1:07

Kireçburnu sahilinde atlı denetim

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne bağlı Atlı Polis Amirliği ekipleri Kireçburnu’nda denetim gerçekleştirdi.

Atlı Polis Amirliği ekipleri Kireçburnu sahilinde denetim yaptı. Atlı polis ekibi sahildeki vatandaşlardan ve özellikle çocuklardan büyük ilgi gördü. Çocuklar sahilde denetim yapan atları sevdi.

ATLI EKİP BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Atlı Polis ekibi “İmre” ve “Fırtına” isimli atlarla Kireçburnu’ndaki denetimi gerçekleştirdi. Sahil boyunca dolaşan atlı ekip pandemi dolayısıyla gerçekleştirdikleri denetimde vatandaşları maske ve mesafe konusunda uyardı. Vatandaşlar Sarıyer’deki bu uygulamanın devam etmesini ve çok memnun olduklarını ifade ettiler.

DENETİMLER SIKLIKLA SÜRDÜRÜLÜYOR

İstanbul’un hemen hemen her yerinde görevlendirmelerde bulunan ama özellikle motorlu taşıtların giremediği yerlerde denetim yapan Atlı Polis birliklerinden toplamda 8 adet var. Sarıyer’de 2 adet atlı birlik görev yapıyor. Bir yandan pandemi denetimlerine devam edilip vatandaşlar sosyal mesafe ve maske konusunda uyarılıyor.

ARAÇLARIN GİREMEDİĞİ NOKTALARDALAR

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Sarıyer’de meydana gelen orman yangınlarının ardından da denetimler sıklaştırıldı. Ormanlık alanlara giriş yasaklarının yanı sıra pandemi denetimleri sürekli devam ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.