featured

Kısırkaya Göleti’ne 8 bin adet sazan bırakıldı

Sarıyer İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce, “Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi” kapsamında Kısırkaya Göleti’ne 8 bin adet yavru sazan bırakıldı.

service
3
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, sürdürülebilir balıkçılık ve stokları artırmak amacıyla su kaynaklarını balıklandırıyor.

“Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi” kapsamında Sarıyer İlçe Tarım Müdürü Mehmet Yavuz Acar, Kısırkaya Muhtarı Yahya Topçu ve Gümüşdere Muhtarı Günay Yazıcı tarafından Kısırkaya Göleti’ne 8000 adet yavru sazan bırakıldı.

Sarıyer İlçe Tarım Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Sarıyer’de doğal yaşama katkı sunularak ekolojik dengenin önemine de dikkat çekiliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

3 Yorum

  1. 9 Ağustos 2025, 09:19

    Baraj,gölet,göl ve akarsularımıza İsrail sazanı bırakılarak tatlı sularımızdaki tüm lezzetli balıkların nesli tükenmekteyim.Bu nasıl proje nasıl hainliktir.

    • 10 Ağustos 2025, 00:24

      Sazanı İsrail’mi yarattı nerden neyi bağladın arkadaş

  2. Allah razı olsun

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.