Kızılay Sarıyer 199 kişiye can oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Kızılay Sarıyer Şube Başkanlığı, Ayazağa ve Cumhuriyet Meydanları’nda kurdukları kan çadırlarında 133 ünite kan bağışı aldı.

Özellikle pandemi döneminde azalan kan stokları için Sarıyer’in birçok mahallesinde peş peşe yaptıkları kan bağışı kampanyalarıyla dikkat çeken Türk Kızılayı Sarıyer Şubesi, Ayazağa ve Cumhuriyet Meydanları’nda kan çadırları kurdu. Vatandaşların duyarlı davranışları ve Kızılay Sarıyer Şubesi gönüllülerinin de özverili çalışmaları neticesinde 133 ünite kan bağışı alındı.

İstanbul’da rekor bağış yine Sarıyer’in oldu

Türk Kızılayı Sarıyer Şubesi geçtiğimiz günlerde İstanbul genelindeki şubeler arasında yakaladığı kan bağışı başarısını bir kez daha kaydetti. 199 kişiye can olmanın mutluluğunu yaşayan Türk Kızılayı Sarıyer Şubesi il genelinde yine birinci oldu. Her geçen gün yapılan çalışmalarıyla Sarıyer’de kan bağışı için farkındalık yaratan Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanı Fatih Türk, kan bağışçıları başta olmak üzere, katılım sağlayan gönüllülere ve ayrıca kan çadırlarını ziyaretiyle kendilerini onurlandıran Milliyetçi Hareket Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar’a teşekkür etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 7 Mayıs 2021, 14:42

    Gazetenin adını sariyer kizilay gazetesi olarak değiştirin bekir bey

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.