Kızılay Sarıyer’e afet ikram aracı kazandırıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanlığı, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi dolayısıyla düzenlenen anma programına katıldı. “Artçıları Kalbimizde” sloganıyla düzenlenen programda afet ikram aracı da Sarıyer’e verildi.

Türk Kızılay Sarıyer Şube Başkanlığı, Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın katılımlarıyla düzenlenen programa katıldı. “Artçıları Kalbimizde” sloganıyla büyük acıların yaşandığı 17 Ağustos 1999 depreminde hayatını kaybeden vatandaşlar anıldı. İstanbul genelindeki Kızılay Şubeleri’nin yoğun katılımıyla gerçekleşen programda Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanı Fatih Türk, Şube Koordinatörü Aslıhan Eğilmez ve Kızılay Sarıyer ilçe yönetimi yer aldı.

19 Ağustos 1999’da gerçekleşen depremle ve yaşanabilecek olası tüm afetlerle ilgili konuşmaların da yapıldığı programda Türk Kızılayı Şube’lerine ikram araçları teslim edildi.

SARIYER’E AFET İKRAM ARACI

Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanı Fatih Türk; Sarıyer’e kazandırılan ikram aracına yönelik yaptığı açıklamada; “Türk Kızılay Sarıyer Şube Başkanlığı olarak bünyemize bir ikram aracı katmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle olası afetlerde ilçemizin en büyük eksiklerinden biri olan bu aracı bünyemize katmada verdikleri destek için tüm üye ve gönüllülerimize çok teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanlığı’na kazandırılan ikram aracı sayesinde yaşanabilecek olası bir deprem ya da afet anında vatandaşlara acil durumda verilebilecek ikramlar ulaştırılabilecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.