Kızılay ve AK Parti’den rekor bağış

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Kızılayı Sarıyer Şubesi ve AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nca ortaklaşa kan bağışı programı düzenlendi. Programda tek çadırda en yüksek kan bağışı alınarak Türkiye’de rekor kırıldı.

Türk Kızılayı Sarıyer Şubesi, gerçekleştirdiği kan bağışı organizasyonlarıyla vatandaşlara can olmaya devam ediyor. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın katılımıyla hafta sonu iki gün boyunca Ayazağa’da 473 ünite kan bağışı toplandı. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı da İstanbul genelinde 39 ilçesinde Kızılay’a kan bağışı için destek vermişti.

Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanı Fatih Türk ve Şube Koordinatörü Aslıhan Eğilmez’in ev sahiliğinde gerçekleşen kan bağışı organizasyonuna AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun ve AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı, AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyeleri Ali Yaman, Ergin Durdu, Tolga Savun, Hasan Demiralp ve Verda Yiğit de katıldı. Türk Kızılay Genel Başkan Vekili İsmail Hakkı Turunç, Genç Kızılay, üyeler ve gönüllüler katıldılar.

“Sarıyerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum”

Kan bağışlarıyla destek olan tüm vatandaşlara teşekkür eden AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, “Türk Kızılay Sarıyer Şube Başkanlığı ile AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın bu hafta sonu düzenlediği kan bağışı kampanyasında toplamda 1419 kişiye can olabilmenin mutluluğu yaşandı. Ülke genelinde tek çadırda alınan en yüksek bağış ile Türkiye rekoru kırıldı. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığımızın organize ettiği Kan Bağışı Kampanyası’nda, Ayazağa Mahallesi 222 ünite, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi 251ünite olmak üzere toplamda 473 ünite kan bağışı gerçekleşti. Sarıyerli hemşehrilerimin göstermiş olduğu bu büyük ilgi münasebetiyle şükranlarımı ifade ediyorum.

Genç Kızılay’dan bayram kutlaması

Genç Kızılay Sarıyer Şubesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla Ayazağa’da çocukların bayramını kutlayarak onlara minik ikramlıklar dağıttı. Genç Kızılay Sarıyer Başkanı Çağatay Bayraktaroğlu, Yardımcısı Umut Çakmak ve Genç Kızılay İlçe gönüllülerine Genç Kızılay İstanbul İl Başkanı Berat Akova da eşlik etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.