Kızılay’dan Bahçeköy’de aşure ikramı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanlığı, Bahçeköy Merkez Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Dağıtılan 1000 kişilik aşurenin yanı sıra ihtiyaç sahibi ailelere de ulaşıldı.

Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanlığı, Bahçeköy Merkez Mahallesi’nde vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanı Fatih Türk, Şube Koordinatörü Aslıhan Eğilmez, Genç Kızılay ekibi ve Kızılay gönüllüler yer aldı. Bahçeköy Merkez Mahallesi Muhtarı Mehmet Sevinç de programa katıldı. Kızılay Sarıyer Şube Başkanlığı’nca hazırlanan 1000 kişilik aşure, sokakta vatandaşa ve kapı kapı dolaşılarak esnafa dağıtıldı.

TÜRK; “PAYLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanı Fatih Türk, “Sarıyer’de paylaşmanın verdiği huzur ve mutlulukla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bahçeköy Merkez Mahallesi’nde vatandaşlarımızla aşure dağıttık ve bu vesileyle de sohbet ettik. Gördüğümüz ilgiden Kızılay Sarıyer olarak çok memnun olduk. Sarıyer’de Kızılay olarak paylaşmaya ve gücümüz yettiğince vatandaşlara elimizi uzatmaya devam edeceğiz” dedi.

KAN ÇADIRINDA BAĞIŞLAR ALINDI

Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanlığı’nca düzenli aralıklarla Sarıyer’in birçok mahallesinde kurulan kan çadırı bu kez de aşure dağıtımı vesilesiyle Bahçeköy Merkez Mahallesi’nde kuruldu. Kan çadırında vatandaşlardan gün boyunca kan bağışı alındı.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE EL UZATILDI

Öte yandan Bahçeköy Merkez Mahallesi’nde ikamet eden, Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanlığı’na başvuran ve başvuruları onaylanan ihtiyaç sahibi ailelere market kartı ve konserve et dağıtıldı. Vatandaşlar Kızılay’ın Sarıyer’de ihtiyaç duydukları her an el uzattığını ve başarılı çalışmalarda bulunduğu dile getirdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.