Kızılay’dan Gümüşdere’de 23 Nisan etkinliği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Gümüşdere Mahallesi’nde çocuklara bayrak ve ikramlık dağıttı.

Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanlığı, Gümüşdere Mahallesi’nde çocukların bayram coşkusuna eşlik etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak düzenlenen programda Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanı Fatih Türk, Şube Koordinatörü Aslıhan Eğilmez, Genç Kızılay Sarıyer İlçe Başkan Yardımcıları Umut Çakmak ile Selim Deveci, yönetim kurulu üyeleri ve Gümüşdere Mahallesi Muhtarı Günay Yazıcı yer aldı.

Pandemi nedeniyle sokağa çıkma yasağı uygulanan 23 Nisan’da evlerinde olan çocuklara bayram coşkusunu yaşatmak için mahallede sokak sokak, kapı kapı dolaşılarak bayrak ve ikramlıklar dağıtıldı. Türk Kızılayı Sarıyer Şubesi gönüllülerin armağanlarıyla mutlu olan çocuklar 23 Nisan’ın coşkusunu dolu dolu yaşadılar.

“Nice güzel bayramlara”

Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanı Fatih Türk; “Geleceğimizi emanet ettiğimiz sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak üzere Gümüşdere Mahallemizdeydik. Mahalle Muhtarımız Günay Yazıcı’nın daveti üzerine mahallesine misafir olduk. Gönüllülerimiz ile birlikte Gümüşdere’nin sevimli çocuklarına küçük ikramlıklar dağıtarak pandemi koşullarına uygun bayramı kutladık. Sadece yan yana değil can cana da olacağımız, coşkuyla kutlayacağımız nice güzel bayramlara kavuşmak dileğiyle” diye konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.