Lodosun hasarı gün ağarınca ortaya çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer’de dün akşam uçan çatının hasar verdiği yerler gün ağarınca ortaya çıktı. Çok sayıda tahta parçası yerlerde gözükürken, elektrik direği ise adeta yamulmuş bir şekilde duruyor.

Dün, sabah saatlerinde etkisini artırmaya başlayan lodos, hayatı felç etti. Çok sayıda ilçede ağaçlar ve elektrik direkleri devrilirken, evlerin çatıları da hasar gördü. Reşitpaşa’da ise, dün dün akşam 20.00 sıralarında lodos nedeniyle bir binanın çatısı uçmuştu. Çatının yere düşürmesiyle beraber 4 araç çatının altında kalmıştı. Gelen itfaiye ve elektrik ekipleri hemen çalışmalara başladı. Çatı yerinden kaldırılırken, elektrik hattı kesildi. Gün ağarınca yaşanan olayın hasarı ortaya çıktı. Çok sayıda tahta parçası yerlerde gözükürken, elektrik direği ise adeta yamulmuş bir şekilde duruyor.

“ANİ BİR FIRTINA GELDİ”

Lodostan dükkanı zarar gören Cafer Demir, “Olay saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Ani bir fırtına geldi o fırtınada bende dükkanda olduğum için bir anda çıktım baktım çatı olduğu gibi uçmuş. Hemen gençleri aradım arabaları gelin alın diye. Çatı olduğu gibi uçtu bu arada nereden baksan 120-130 bin lira zararımız var” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.