Marmara Denizi Eylem Planı İl Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un teşrifleri ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın katılımıyla Marmara Denizi Eylem Planı İl Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

İstanbul’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un teşrifleri ile gerçekleştirilen toplantıya, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

“İSTANBUL’DA MÜSİLAJ SEFERBERLİĞİMİZ DEVAM EDİYOR”

Toplantıda Bakan Kurum ve Vali Yerlikaya katılımcılara hitaben birer konuşma gerçekleştirdiler. Konuşmaların ardından Marmara Denizi Eylem Planı kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirildi. Vali Yerlikaya, toplantının ardından yaptığı değerlendirmede; “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’un teşrifleriyle Marmara Denizi Eylem Planı İl Değerlendirme Toplantımızı gerçekleştirdik. İstanbul’da müsilaj seferberliğimiz devam ediyor. #MarmaraHepimizin” ifadelerini kullandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.