Mevlüt Öztekin 50.000.000 adet mesaj satın aldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Partili Kağıthane Belediyesi 5 ay boyunca vatandaşlara göndermek için tam 50 milyon adet SMS mesaj gönderim hizmeti satın aldı. Karşılığında Turkcell’e tam 440 bin lira ödendi.

İstanbul’daki belediyelerde israf düzeni bitmek bilmiyor. Vatandaşlar zam yağmurları altında inlerken AK Partili Kağıthane Belediyesi tam 50 milyon adet SMS mesajı gönderim hizmeti satın alarak herkesi şaşırttı. Bu kadar çok mesajın neden satın alındığı merak konusu olurken, belediye içindeki kaynaklarımız bile israf düzenine isyan etti.

TURKCELL’E 440 BİN LİRA ÖDENDİ

İSTANBULKULİSİ.COM’un özel haberine göre Kağıthane Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü “Belediye etkinliklerinin duyurulması ve vatandaşlara ulaştırılması için 50 milyon adet SMS mesaj gönderim hizmeti alımı” adıyla bir ihale düzenledi. 8 Temmuz’da yapılan ihalenin yaklaşık maliyeti 600 bin lira olarak belirlendi. İhaleye tek şirket olarak giren TURKCELL verdiği 440 bin lira teklifle işin rakipsiz bir şekilde sahibi oldu. Hizmet süresi 28 Temmuz ile 31 Aralık 2022 olarak belirlenen ihale kapsamında vatandaşlara 5 ay boyunca tam 50.000.000 adet SMS mesajı gönderilecek. Maltepe merkezli Turkcell İletişim Hizmetleri Anonim Şirketi ile Kağıthane Belediyesi arasında 28 Temmuz’da ihale sözleşmesi imzalandı. Kağıthane Belediyesi’nin sadece 5 aylık süre için böylesi fazla miktarda SMS satın alması, bu mesajlar genel seçim öncesi siyasi amaçla mı kullanılacak sorunu akıllara getirdi.

İŞTE O İHALENİN BELGESİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.