Oktay Aksu, Kireçburnu Ömürtepe Pazarı’nı ziyaret etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu, yoğun mesaisine devam ediyor. Gün içinde pek çok programa katılan Aksu, Kireçburnu Ömürtepe Pazarı’nda pazarcı esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Aksu, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla her alanda komşularımızın yüzü gülecek” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer Belediye Başkan Adayı Veteriner Hekim Mustafa Oktay Aksu, seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Yoğun programına devam eden Aksu, Kireçburnu Ömürtepe Pazarı’nda vatandaşlar ve pazarcı esnafıyla buluştu. Pazarı baştan sona dolaşan ve herkesle sohbet eden Aksu, büyük ilgi gördü. Vatandaşlarla tek tek sohbet eden Aksu, samimi tavırlarıyla dikkat çekti.

“SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZLA HERKESİN YÜZÜ GÜLECEK”

Aksu ziyaretle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı; “Esnaf ziyaretimizin ardından Kireçburnu Ömürtepe Pazarımızı ziyaret ettik. Pazarda bulunan esnaf komşularımızın tezgahlarını ziyaret edip, dertleştik. Alım gücünü arttırmak, yaşam standartlarını yükseltmek için elimizden geleni yapacağımızın sözünü verdik. Sosyal belediyecilik anlayışıyla her alanda komşularımızın yüzü gülecek”

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 29 Şubat 2024, 21:20

    Kartalda işçiye memura zam yapmayan oktayın, yine Oktayın instagram sayfasında ömür tepe Pazarında vatandaşa, ekonomiyi düzeltmeyi vatandaşın alım gücünü yükseltmeyi vaad ediyor (videosunu izledim)
    İlçe belediye bütçesi ile bu yaşta bu zeka (tabi yerseniz)
    Ortalama zekaya sahip birinden beklenmeyecek vaadler,
    Sn. Oktay aksu (imam hatip mezunumusunuz) ?
    Seçmeni aydınlatırmısınız ?
    Ona göre seçmende bilsin chp nasıl bir devrim yapmış görelim yada görmeyelim

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.