Pınar Mahallesi’nden belediyeye yardım çağrısı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pınar Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde çıkan şiddetli fırtına nedeniyle yaklaşık 19 evin çatısı uçmuştu. Bu evlerden birkaçına yardım ulaşırken geri kalan diğerlerine ise herhangi bir yardım henüz ulaşmadı.

Geçtiğimiz günlerde Pınar Mahallesi’nde evlerin çatılarını uçurarak maddi hasara neden olan fırtına sonrasında vatandaşlar hala yardım bekliyor. Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahalledeki sadece birkaç eve malzeme yardımında bulunurken yaklaşık 10’dan fazla eve de yardım malzemesi göndermemesi tepkilere neden oluyor.

Vatandaşlar yardım bekliyor

Sarıyer Gazetesi aracılığıyla seslerini duyurmak için konuşan vatandaşlar “Belediye bize de yardımda bulunsun. Bizim de çatılarımız uçtu! Bu tarz ayrımcılık belediyeye yakışmıyor. Sarıyer Belediyesi’nden çok acil eli bekliyoruz” diye konuştular. Maddi yetersizlikleri nedeniyle çatılarının tamir edilmesi için adım atamayan vatandaşlar mağduriyetlerini Sarıyer Belediyesi’ne haftalar öncesinde duyurmak için yazdıkları dilekçelerle de duyurmaya çalıştı. Ancak o günlerden bu yana herhangi bir olumlu adım atılmaması özellikle yağışlı havaların da gelmesiyle vatandaşların mağduriyetlerini daha da arttırdı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.