Reşitpaşa Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Reşitpaşa Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği, yoğun bir katılımla açılışını gerçekleştirdi.

Dernek Başkanı Süreyya Cinik’in olduğu Reşitpaşa Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği, siyasi partilerden ve vatandaşlardan gelen yoğun katılımla Reşitpaşa’da kapılarını açtı. Dernek Başkanı Süreyya Cinik; “Reşitpaşa mahallesi için güzel çalışmalar yapacağımız derneğimizin açılışında bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim” dedi.

Açılışa CHP İstanbul Milletvekili ve PM Üyesi Gökan Zeybek, CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, Memleket Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Deniz, CHP İstanbul 36. Dönem İl Başkan Yardımcısı Yeter Büyükdurmuş, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, Memleket Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Doğan Altıntaş ile ilçe yönetimi, Reşitpaşa Mahalle Muhtarı Engin Manav ve vatandaşlar katıldı. Reşitpaşa Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği’nin açılış kurdelesi birlik, beraberlik ve hoşgörü duygularıyla Reşitpaşa’ya önemli katkılar sağlaması dilenerek kesildi.

Reşitpaşa Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği Başkanı Süreyya Cinik, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından bu özel ve anlamlı günde açılışa katılarak bir arada bulunan herkese yönetimi ve mahalle sakinleri adına teşekkür etti. Cinik, gerçekleştirmeyi hedefledikleri çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Reşitpaşa’da renkli görüntüler yaşanan keyifli açılışta konuklar sohbet etti.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.