Reşitpaşa Mahallesi’nde “baca” isyanı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Reşitpaşa Mahallesi’nde yer alan “An İstanbul” adlı bir restaurantın bacası vatandaşları adeta isyan ettirdi. Bacadan çıkan duman nedeniyle pencerelerini dahi açamaz hale gelen vatandaşlar soruna çözüm bekliyor.

Reşitpaşa Mahallesi Kongre Caddesi’nde yer alan “An İstanbul” restaurantının bacasından çıkan kötü kokulu dumanlar vatandaşları isyan ettirdi. Çevresindeki evlerde yaşayan mahalle sakinleri yaz-kış pencerelerini dahi açamaz hale geldiler. Konuyla alakalı mahallede imza toplayan ve gerekli yerlere şikayetlerini oluşturan vatandaşlar sorunun çözümsüz kalmasından dolayı mağduriyet yaşamaya devam ediyor.

Sarıyer Gazetesi’ne ulaşarak mahallelerinde yaşadıkları bu sorunu anlatan vatandaşlar şunları söyledi; “Konuyla alakalı Reşitpaşa Muhtarı Engin Manav ile mahalle sakinlerinden imzalar topladık ve konuyu Sarıyer Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü’yle görüştük. Ancak söyledikleri şey, tüm belgeleri işin kitabına uygun, fakat gördüğünüz gibi evlerimizin dibindeki baca dumanından ve pis kokudan, yaz kış cam dahi açamıyoruz, ciddi bir sağlık riski de taşıyan bir çevre kirliliği olan durum ta evlerimizin dibinde! Güler misin ağlar mısın, parodi bir durum… Böyle bir durum, dağ başında bir köyde dahi olamayacakken, İstanbul’un göbeğinde olması kabul edilir bir durum değil! Böyle bir yere ve bacaya verilen ruhsatın acilen iptal edilmesini istiyoruz.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.