Reşitpaşa’daki Meyyali Restorant’ın yeri kiraya veriliyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Belediyesi, mülkiyeti kendisinde bulunan Reşitpaşa’daki eski Meyyali şimdi ki Atakoru Restoran olarak bilinen 6 dönümlük mekanı 3 yıllığına ihaleyle kiraya çıkardı. 2 milyon 296 bin lira muhammen bedel belirlenen ihale 4 Kasım’da gerçekleşecek.

BEKİR BATU- ÖZEL HABER

Sarıyer Belediyesi tapusu kendisinde olan Reşitpaşa’daki 6 dönümlük ünlü mekanı kiraya çıkardı. Tapuda İstinye Mahallesi’nde 1352 ada, 10 parsel üzerinde yer alan 6006,63 metrekare büyüklüğündeki mekan daha önce Meyyali Restoran olarak ünlenmiş, sonrasında ise el değiştirerek Atakoru Restoran olarak hizmet vermeye başlamıştı. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının hemen karşısında yer alan mekan; düğün, eğlence ve yeme-içme yeri olarak kullanılıyordu.

6 BİN METREKARELİK ARAZİ KİRAYA ÇIKACAK!

6 dönüm büyüklüğündeki arazinin içerisinde bulunan iş yerinde; Restaurant, Mutfak, Bina, Depo, Kafe ve Kamelyalar yer alıyor. 2886 Devlet İhale Kanunun 45. maddesine göre 3 yıl süreyle kiraya verilecek olan mekanın ihalesi 4 Kasım 2021 tarihinde belediye encümeni huzurunda saat 11.50‘de gerçekleşecek. Söz konusu mekanın ihaleye çıkarılma kararı 7 Ekim tarihinde encümen tarafından alınmıştı. Yıllık 2 milyon 296 bin 800 lira + KDV geçici teminat belirlenen mekan için 68 bin 904 lira geçici teminat isteniyor.  İhaleye girmek isteyenler, şartnameyi 5 bin TL karşılığında Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Emlak ve İstimlak Biriminden temin edebilirler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.