Rumeli Hisarı’nı pireler bastı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in Mahallesi Rumeli Hisarı’nı pireler bastı. Sosyal medyadan isyan eden Rumeli Hisarı Muhtarı Çetin Karayılan vatandaşlara ALO 153 şikayet hattını arayarak kayıt oluşturmaları çağrısında bulundu.

Sarıyer’in en gözde semtlerinden aynı zamanda Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de yıllardır yaşadığı mahalle olan Rumeli Hisarı Mahallesi’nde pire paniği yaşanıyor. Özellikle Doğatepe bölgesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmaların bulunduğu bölgede pireler yüzünden vatandaşlar büyük sıkıntı yaşıyor.

MUHTAR KARAYILAN’DAN VATANDAŞA ÇAĞRI

Mahallede yaşanan pire endişesinden dolayı sosyal medyadan açıklama yapan Rumelihisarı Muhtarı Çetin Karayılan, tüm vatandaşları İBB’nin hattı olan Alo 153’ü arayarak ilaçlama için kayıt oluşturmalarını istedi. Muhtar Karayılan sosyal medya hesaplarından “Duatepe Parkı içi bir süre için çocuklarımızı uzak tutalım. Pire, pire, pire! 153 Beyaz Masa ivedi şikayet oluşturalım”, “Pire için 153 İBB kayıt açtırıyoruz. Hadi Rumelihisarı Mahallesi 153 Beyaz Masa” cümleleriyle ard arda seslendi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.