Sarı Platform’dan Şükrü Genç’e ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarı Platform Derneği, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’i makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır; “Sarıyer hepimizin nefes alıp verdiği güzide ilçelerden birisidir. Dolayısıyla tüm çabamız yaşadığımız bu ilçeye nasıl katkı sağlarız yolunda düşünmek olacaktır” dedi.

Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır ve Sarı Platform Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e ziyarette bulundular. Oldukça samimi bir ortamda Sarı Platform Derneği’ni ağırlayan Şükrü Genç, Sarıyer’e kültürel ve birçok alandaki faaliyetleriyle katkılar sunmalarından dolayı çalışmalarında başarılar diledi.

BAKIR, “SARIYER BİZİM NEFESİMİZ”

Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır, derneğin çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bakır, “Sarıyer’de yaptığımız çalışmalarla ilçenin kültürel gelişimine katkı sağlıyoruz. Sarıyer’in daha yaşanabilir, mutlu, huzurlu ve ferah bir ilçe olması için çalışan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e de bu vesileyle bir kez daha teşekkür ederim. Derneğimizin tüm faaliyet ve çalışmalarında ekibiyle birlikte her zaman yanımızda en büyük destekçimiz oluyor. Sarıyer hepimizin nefes alıp verdiği güzide ilçelerden birisidir. Dolayısıyla tüm çabamız yaşadığımız bu ilçeye nasıl katkı sağlarız yolunda düşünmek olacaktır. Sarı Platform Derneği olarak yıllardır Sarıyer için dikkat çeken etkinlikler de düzenliyoruz. En son geçtiğimiz yaz düzenlediğimiz festivalde Sarıyer’in sesini tüm İstanbul’a duyurduk. Sarıyerlilik bilincini nesilden nesile aktarırken derneğimizin çalışmalarına geçmişten bugüne kadar katkı sunan tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Yeni yönetimimizle Sarıyer Belediye Başkanımız Şükrü Genç’e bir ziyarette bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederim” diye konuştu.

GENÇ, “ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLERİZ”

Sarıyer Belediyesi’nde Sarı Platform Derneği’ni misafir eden Şükrü Genç, derneğin üyeleriyle sohbet etti. Mustafa Bakır’a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Genç, “Sarıyer için hep birlikte el ele vererek çalışmaya devam edeceğiz. Sarıyer bizim vazgeçilmezimiz. Sarıyer Belediyesi olarak bizler ilçemiz için faaliyetlerini sürdüren tüm dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarını önemsiyoruz. Çalışmalarınızda başarılar dileriz” dedi.

Sarı Platform Derneği’nce, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e yapılan ziyaret günün anısına çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.