Sarıyer Belediyesi 105 personel işe alacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Belediyesi 105 personel alımı gerçekleştirecek. Farklı mesleklerde olmak üzere KPSS şartı aranmaksızın alınacak personel Fen İşleri Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılacak.

Sarıyer Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevlendirmek üzere toplam 105 personel alacak. Alım yapılacak meslekler şöyle;

25 Şoför, 55 İşçi,1 JSB Operatörü, 4 Duvar Sıva Ustası, 5 Asfalt Yama Ustası, 2 Alçı Sıva Ustası, 5 Taş Duvar Ustası, 4 Kalıp Ustası, 2 Demir Bağlama Ustası, 2 Boyacı.

ARANAN ŞARTLAR NELER?

Sarıyer Belediyesi alımını yapacağı personel adaylarından genel olarak ” Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, 22 yaşını tamamlamış ve 45 yaşından büyük olmamak (pozisyona göre farklılık gösterebilie), en az okur yazar olmakla birlikte, İlkokul, İlköğretim, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu seviyesinde olmak, İl Özel İdareleri Belediyeler ve bağlı kuruluşların ile bunların üyesi olduğu mahalli idari birliklerinin personel çalıştırılmasına dayalı hizmetlerinin gördürülmesine ilişkin usul ve esasların 4. maddesindeki şartları sağlıyor olmak” gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Başvurular sadece 8 – 14 Temmuz 2023 tarihleri arasında olmak üzere “Sarıyer Belediyesi İş Kur Birimine” yapılacak.

SARİYERGAZETESİ.COM- ÖZEL HABER

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.