Sarıyer Belediyesi’nde yeni başkan yardımcısı; HANEFİ HAYDAR YILMAZ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, belediyede uzun süredir boş kalan Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Yapı Kontrol Müdürü HANEFİ HAYDAR YILMAZ’ı atadı. Yılmaz, belediyedeki işçi kadrosundan Özel Kalem’e oradan da Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Sarıyer Eski SGK Müdürü Gamze Pak da belediyede çalışmaya başladı.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, belediyede sessiz sedasız kadro operasyonları yapmaya devam ediyor. Şükrü Genç’in son kararı ise herkes için sürpriz oldu. Belediye meclis üyelerinin bile bilmediği yeni atanan başkan yardımcısını sariyergazetesi.com açıklıyor. Bu isim Yapı Kontrol Müdürü Hanefi Haydar Yılmaz. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç tarafından belediye başkan yardımcılığı görevine getirilen Yılmaz, Yapı Kontrol Müdürlüğü’nden sorumlu olacak. Yılmaz’a yeni müdürlüklerin de bağlanacağı öğrenildi. Öte yandan Sarıyer Eski SGK Müdürü Gamze Pak da bir süre önce Beyoğlu’ya atanmıştı ancak Pak Sarıyer’e geri döndü ve belediyede göreve başladı. Muhtarlar Müdürlüğü kadrosundan belediyeye müdür olarak alınan PAK, Hesap İşlerine bakıyor.

5 MÜDÜRLÜK ŞÜKRÜ GENÇ’E BAĞLI

Geçtiğimiz aylarda Zabıta Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü gibi kritik müdürlükleri doğrudan kendine bağlayan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç halen İç Denetim Birimi Başkanlığı, Teftiş Kurulu Müdürlüğü ve Özel Kalem Müdürlüğü gibi müdürlükleri kendi yetkisinde tutuyor.

SARİYERGAZETESİ.COM- ÖZEL HABER

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.