Sarıyer Emniyet Müdürü değişti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü oldu. Sarıyer İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı İhsan Süngü de Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atandı. Sarıyer’e de Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcısı Koray Şensoy getirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde her yıl yapılan il içi atamalar belli oldu. Bu kapsamda, 13 şube ve ilçe emniyet müdürü, il emniyet müdür yardımcısı olarak görevlendirilirken, 19 şube müdürlüğü ile 18 ilçe emniyet müdürlüğünde ise değişiklik yapıldı. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü oldu. Emniyet Müdür Yardımcısı İhsan Süngü ise Güngören İlçe Emniyet Müdürü oldu.

SARIYER’İN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ KORAY ŞENSOY OLDU

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan atamalara göre Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ise Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcısı Koray Şensoy getirildi. Atama yapılan diğer ilçelerde ise Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Hasan Demirbağ, Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Ömer Erhan Konanç, Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Ali Kesikoğlu, Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Ercan Özmen, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Aykut Korkmaz, Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Korkut Okyay, Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne İhsan Süngü getirildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.