Sarıyer Lisesi Mezunları Derneği’nde keyifli buluşma

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Lisesi Mezunları Derneği, Sarıyer Gazetesi ekibiyle kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda derneğin çalışmaları hakkında gazetemize bilgiler veren dernek yöneticileri ile ekibimiz Sarıyer üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Sarıyer Gazetesi ekibi, Sarıyer Lisesi Mezunları Derneği’nin misafiri oldu. Sarıyer Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Semiray Tozan’ın ev sahipliğinde gazetemize özel gerçekleşen kahvaltılı buluşmada Başkan Yardımcısı Şerife Ekinci, Sekreter Süheyla Arzu Abay, Sarıyer Lisesi Mezunları Derneği Üyesi gazeteci İrfan Terzi ile Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, Haber Müdürü Rukiye Ay, Reklam Müdürü Yasemin Cebeci, Muhabirler Banu Kahriman ve Gizem Doğan yer aldı. Başkan dahil bütün üyeleri Sarıyer Lisesi ve devamı niteliğindeki Sarıyer Vehbi Koç Vakfı Lisesi Mezunu olan dernek yöneticileriyle oldukça keyifli ve samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda Sarıyer Lisesi Mezunları Derneği üzerine sohbet edildi. Sarıyer Lisesi Mezunları Derneği olarak Sarıyer’e katkı sunulan çalışmalarla ilgili bilgi verildi. Özellikle pandemi döneminde yaşanan sıkıntılar üzerine dikkat çekilerek, gelirleriyle öğrencilere burs imkanı sağlayan Beyaz Park Sarıyer Liseliler Çay Bahçesi’nin manzarası, lezzetli menüsü ve pandemi koşullarına uygun yapılan çalışmalarıyla ilgili konuşuldu ve Sarıyer Gazetesi ekibiyle fikir alışverişinde bulunuldu.

“Gençlerimizi eğitim hayatlarında destekliyoruz”

Sarıyer Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Semiray Tozan, öncelikle Sarıyer Gazetesi ekibini misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sarıyer Lisesi mezunu olan Tozan, büyük bir özveri ve gönüllükle bir araya gelen derneklerinin kuruluşundan bu yana yaptığı faaliyetleriyle ilgili bilgiler vererek şunları söyledi; “1991 yılında kurulan Sarıyer Lisesi Mezunları Derneği, kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği faaliyetlerle Sarıyer’de dikkat çekiyor. Gönüllülük esasına dayanan bir sistemimiz var. Ekibimiz ise genç ve dinamik öğrencilerden oluşuyor. Güler yüzlü ve çalışkan bir ekibe sahibiz. 450’yi aşkın üyemiz yer alıyor. Sarıyer Lisesi Mezunları Derneği’nin gelirleri okurken maddi sıkıntılar yaşayan öğrencilere burs olarak aktarılıyor ve böylece geleceğimizin umudu gençlerimizi eğitim hayatlarında destekliyoruz. Sarıyer Lisesi Mezunları Derneği olarak bizler birbirlerinin mutluluklarıyla mutlu olan ve dertleriyle dertlenen çok büyük bir aileyiz.”

“Sarıyer Lisesi Mezunları Derneği Sarıyer için önemli bir değerdir”

Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, öncelikle Sarıyer Gazetesi ekibiyle beraber Sarıyer Lisesi Mezunları Derneği’nin misafiri olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür etti. Batu, Sarıyer Lisesi Mezunları Derneği’nin Sarıyer için bir değer olduğunun altını çizerek önemine değindi ve şunları söyledi; “Sarıyer Lisesi Mezunları Derneği ilçemiz için çok büyük bir öneme sahiptir. Sarıyer için böylesine birlik ve beraberliğin bir arada sürdürüldüğü Sarıyer Lisesi Mezunları Derneği geçmişten bugüne kadar Sarıyer için çok önemli isimleri mezun olarak vermiştir.” Sarıyer manzarasındaki keyifli kahvaltının sona ermesinin ardından günün anısına fotoğraf çekinildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.