Sarıyer Mahalleler Birliği’nden ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Mahalleler Birliği temsilcileri, Sarıyer Gazetesi’ne teşekkür ziyaretinde bulundu. Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu’nun misafiri olan Sarıyer Mahalleler Birliği, mahallelerdeki yaşam hakları için

Sarıyer Mahalleler Birliği temsilcileri mahallelerinde yaşadıkları tapu süreçlerinde her zaman kendilerinin yanında yer alan Sarıyer Gazetesi’ne teşekkür ziyaretinde bulundu. Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Sarıyer Mahalleler Birliği’nden gerçekleştirilen ziyarette Neriman Dülger, Semra Çağlar, Dilek Korkmaz, Hikmet Kaya, Yılmaz Çoban, Hasan Işık ve Rıza Coşkun yer aldı.

“SARIYER GAZETESİ SÜREÇTE HEP YANIMIZDAYDI”

Sarıyer’de yaşadıkları mahallelerin sakinleri adına mücadelelerini bir gün dahi vazgeçmeden kararlılıkla sürdüren Sarıyer Mahalleler Birliği temsilcileri Sarıyer Gazetesi’ne teşekkür etti. Tapu sürecinde çözüme kavuşturmak istedikleri süreçte birlik, beraberlik ve beraberlikten ortaya çıkardıkları güçle yol almaya devam edeceklerini söyleyen Sarıyer Mahalleler Birliği temsilcileri Sarıyer Gazetesi’nin olumlu ve çözüme yönelik süreçte itici rol üstlendiğinin, Sarıyer Mahalleler Birliği’nin de her zaman yanında olduğunun altını çizdiler.

“HABERLERİMİZİ SARIYERLİNİN HAKLARI İÇİN YAZIYORUZ”

Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, Sarıyer Mahalleler Birliği temsilcilerine öncelikle ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Batu; Sarıyer’de yaşayan vatandaşların yaşamlarının yerleşik oldukları yerde devam etmesi için verdikleri mücadelede Sarıyer Mahalleler Birliği’nin yanında olduklarını ve her zaman Sarıyerliler için yazdıklarını söyledi.

Sarıyer Mahalleler Birliği’nden Sarıyer Gazetesi’ne gerçekleştirilen teşekkür ve nezaket ziyareti günün anısına fotoğraf çekilmesiyle sona erdi. Sarıyer Mahalleler Birliği temsilcileri Sarıyer genelinde teşekkür ziyaretlerine devam edecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.