sariyer-merkez-sariyer-yangin
30:27

Sarıyer Merkez’de korkutan yangın!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehit Mithat Yılmaz Caddesi’nde yer alan bir beyaz eşya dükkanının deposunda yangın çıktı.

Sarıyer Merkez’de Şehit Mithat Yılmaz Caddesi’nde yer alan bir beyaz eşya dükkanının deposunda yangın çıktı. Yangını fark eden çevredeki esnaf ve vatandaşların itfaiyeye haber vermesiyle olaya erken müdahale edildi.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Büyükdere’den Sarıyer Merkez’e gelen çok sayıda itfaiye aracı ve itfaiye ekipleri yangına hızla müdahale etti. Bölgeye polis, zabıta ve sağlık ekipleri de gelerek güvenlik önlemleri aldı. Sarıyer Merkez’de vatandaşlar yangını korku dolu dakikalar yaşadı. Güvenlik çemberine alınan yangın alanı çevresinde yoğun bir kalabalık o anları izledi. Yangın itfaiye ekiplerin yoğun çalışması sonucunda çevreye yayılmadan kontrol altına alındı. Maddi hasara yol açan yangının elektrik hattından meydana geldiği öğrenildi.

SARIYER’DE TRAFİK DURDU

Yangının yaşandığı saatlerde Sarıyer’de Şehit Mithat Yılmaz Caddesi’nde tüm trafik durdu. Yangına müdahalenin devam ettiği yaklaşık 1 saat boyunca Sarıyer’de trafik kilitlendi. Vatandaşlar otobüslerden inerek yürüdüler. Sarıyer Gazetesi olarak yangının yaşandığı o anları Facebook gruplarımızdan canlı yayın ile vatandaşlarımıza aktardık. Tüm Sarıyer’e ve yangını yaşayan esnafa geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.