Sarıyer’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri pandemi sonrasında Cumhuriyet Meydanı’nda büyük bir coşkuyla kutlandı. Çocukların bayram için hazırladığı halk oyunları ve folklor gösteriyle başlayan törende renkli dakikalar yaşandı. Programa folklor gösterisinin ardından bando takımı müzikali ile devam edildi.

Törene Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç ve ilçe yönetimi, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Erhan Vergili, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun ve ilçe yönetimi, MHP İlçe Başkanı Hakan Başpınar, İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, DSP Sarıyer İlçe Başkanı Alaaddin Pınarbaşı, Memleket Partisi İlçe Başkanı Cevdet Bayraktar, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar, Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Genç, Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sarıuçak, Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanlığı yönetimi, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

BAYRAM HEYECANINI YENİDEN YAŞADILAR

2 yılı aşkın süredir hayatımızda olan salgın dolayısıyla evlerde kutlanan bayramlar eski heyecanını yitirmişti. Pandemi sonrasında ilk defa düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri yediden yetmişe herkesi heyecanlandırdı. Bayram için hazırlanan bando takımı müzikali ve folklor oyunlarıyla çocuklar ve vatandaşlar eğlenceli dakikalar yaşadı.

Yoğun katılım ile Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk heykeline çelenk sunumu gerçekleştirildi. Saygı duruşu ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla program sona erdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.