Sarıyer’de anket bilmecesi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart belediye seçimlerine 10 gün kala Sarıyer anket çöplüğüne döndü. Bugüne kadar pek çok anket sonucu yayınlanırken, dün yayınlanan iki farklı ankette ise taban tabana zıt sonuçlar çıktı. ORC ve Gezici Araştırma Şirketi’nin anketlerinde verilen oranlar ilçe siyasetinde farklı yorumlara neden oldu. Pek çok siyasi çevre, anketleri kendi beklentileri doğrultusunda yorumlarken, Sarıyer kamuoyunda ise sokağın gerçek nabzı merak konusu oldu.

SONAR anketinde ise CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu yüzde 34.5 oyla birinci, Bağımsız Belediye Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç yüzde 27.1 oyla ikinci, AK Partili Hüseyin Coşkun ise yüzde 26.8 ile üçüncü olarak gösterildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 25 Mart 2024, 16:08

    Şükrü Genç büyük bir hata yapıyor. 3 dönemdir kendisine oy veriyoruz, bunun hatrına çekilmeliydi. Şu anda CHP’nin oylarını bölmekten başka bir işe yaramıyor. İstinye’de oturuyorum ve ben CHP adayına oy vereceğim. Şükrü Genç yüzünden CHP yerine başka parti gelirse hakkımı helal etmiyorum kendisine. 3 dönem başkanlık yapmışsın zaten, bu neyin hırsı? CHP kendisini aday gösterse iyi olurdu ama madem göstermedi çekilmesini bilmeliydi, ihanet etmemeliydi.

  2. 21 Mart 2024, 13:24

    CHP ADAYINI DESTEKLYORUM ŞÜKRÜ GENÇ ALENEN İHANET EDİYOR ONU SEÇERKEN İYİYDİ ŞİMDİ BÖYLE OLDU EĞER CHP KAYBEDERSE SEBEBİ GENÇ DİR

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.