Sarıyer’de KADES Projesi tanıtımı yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce, kadına yönelik şiddete olan farkındalığı arttırmak amacıyla Sarıyer’de bir program düzenlendi.

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslararası Dayanışma Günü dolayısıyla Sarıyer’de önemli ve dikkat çeken bir çalışma gerçekleştirdi. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Koray Şensoy’un koordinesinde Sarıyer İlçe Emniyet ekiplerince gerçekleşen bugün 12:00-16:00 saatleri arasında İstinye Park AVM içerisinde gerçekleştirildi.

750 KADINA BİLGİLENDİRME YAPILDI

Katar Caddesi’nde yer alan İstinye Park AVM içerisinde 2 kadın 1 erkek emniyet personel ile birlikte “KADES Uygulaması Tanıtımı” ve “Kadına Karşı Şiddete olan farkındalığın arttırılması” amacıyla 750 kadına gerekli bilgilendirmeler yapılarak toplamda 900 adet broşür dağıtımı yapıldı. Ayrıca kamu kurumlarına afişler asıldı ve KADES kapsamında emniyet hizmetlerince hazırlanan video gösterimi yapıldı.

KADES NEDİR?

Kadın Acil Yardım İhbar Uygulaması yani kısaca KADES, kadınların ve çocukların her türlü şiddete maruz kalmasını engellemek amacıyla yapılmış resmi bir uygulamadır. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından hazırlanmış olan uygulama, kadınlar ve çocuklar için acil müdahale uygulamasıdır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.