Şükrü Genç’in adaylığına yapılan itiraz reddedildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Kubat, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in, Bağımsız Belediye Başkanı adaylığına itiraz etti. Sarıyer İlçe Seçim Kurulu’na yapılan itirazın nedeni ise Genç’in, daha önce CHP’den aday adayı olmasına rağmen bunu sonlandırmadan Bağımsız Adaylık müracaatında bulunması gösterildi. İlçe seçim kurulu ise kararı 1’e karşı 6 oyla reddetti. CHP, bu kez de kararın düzeltilmesi için İl Seçim Kurulu’na itirazda bulundu.

İŞTE SARIYER İLÇE SEÇİM KURULU’NUN ŞÜKRÜ GENÇ’İN ADAYLIĞINA YAPILAN İTİRAZI REDDETTİĞİNİ GÖSTEREN O BELGE!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 27 Şubat 2024, 09:10

    İtiraz dilekçesi yazıp acizlik seviyesi belirtmek ‘Ortalama zekaya sahip herhangi bir kişiden beklenmeyecek bir davranış’

    Bu itirazı fikir olarak ortaya koyanı, yine onu akıllı sanıp ciddiye alıp o dilekçeyi yazıp onaylayıp yüksek seçim kuruluna gönderen kişileri acil kovun vallahi kovun ! Bu zeka ile değil belediye ? Muhtarlık kazanamazsın oktayyyy …

    İşte bu zekanız yüzünden AK PARTİ 20 seneden fazladır iktidarda, bu güne kadar size verdiğim oylarım bu zeka tipleri sayesinde çöp oldu, solcu ve alevi bir vatandaş olarak bir daha size oy verirsem cümle alem … anladınız.

    Yaw sizi bakırköy ruh sinir hastanesine götürsek kontrole vallahi derdinizi anlatamaz kendinizi ifade edemez hastaneden çıkamazsınız.

    Chp liyim diyecen solcuyum diyecen, sosyal demokratım diyecen (sonrada bir insanın aday olmasını engellemek için böyle ezik ezik hareketler yapacaksınız)

    Oktayın arkasında enişte enişte diye gezen eski muhtar refah partili, fazilet partili, vallahi ak partili yaw, siz ne anlatıyorsunuz?

    Sonuç; her TÜRK vatandaşı şartları yerine getirirse seçme ve seçilme hakkına sahiptir.

    Aksini zorlayan eziktir ve

    ‘Ortalama zekaya sahip herhangi bir kişiden beklenmeyecek bir davranışı yapmıştır demektir.

    Ya şükrü başkan yada akp li hüseyin coşkun, gerisi sarıyerden gi de cekkkk…

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.