TDV Sarıyer’de ‘İyilik Çarşısı’ heyecanı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Diyanet Vakfı Sarıyer Kadın Kolları Şubesi, elde ettiği geliri Aile Dini Rehberlik Merkezi ve Diyanet Kız yurdu binası yapılması için “İyilik Çarşısı” sloganıyla Hayır Kermesi düzenledi.

TDV Sarıyer Kadın Gönüllüleri, Sarıyer’de İyilik Çarşısı heyecanı yaşadı. İyilik Çarşısı kapsamında, çantalar, el işi örgüler, kışlık ürünler, pasta, börek, gözleme gibi iyilik atölyelerinde TDV Sarıyer Gönüllüleri tarafından hazırlanan bir çok ürünün satışı yapıldı.

31 Mayıs – 3 Haziran 2023 tarihleri arasında Hacı Müşire Karakuş Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen İyilik Çarşısı’nın açılışı Sarıyer İlçe Kaymakamı Ömer Kalaylı, Sarıyer İlçe Müftüsü Mehmet Muslu, Sarıyer de bulunan Resmi Kurum Müdürleri , STK temsilcileri, kurum personeli, TDV Gönüllüleri, kursiyerler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. Sarıyer İlçe Müftüsü Mehmet Muslu, kermeste satışa çıkarılan ürünleri iyilik atölyelerinde hazırlayan TDV Gönüllülerine teşekkür etti.

TDV Sarıyer Kadın Gönüllüleri de ürettikleri el emeği göz nuru ürünlerin vatandaşlarla buluşmasından duydukları heyecanı paylaşırken buna vesile olan herkese teşekkür ettiler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.