TDV Sarıyer’den vatandaşlara yardım eli

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Sarıyer Şubesi, pandemi dolayısıyla tam kapanmayla birlikte Sarıyer’de vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Sarıyer Şubesi, koronavirüs nedeniyle uygulanan tam kapanma sürecinde Sarıyer’de ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatıyor. Gönüllü ekipleriyle birlikte Sarıyer’de kapı kapı dolaşarak iyilik dağıtan TDV Sarıyer Şubesi vatandaşlarca büyük ilgiyle karşılanıyor.

Sarıyer Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu, katıldığı yardım programlarında gönüllülerle birlikte iyilik dağıtmaya devam ederken, yaptıkları çalışmalarla ilgili paylaşımlarda bulundu.

“Yolumuz iyilik olsun Sarıyer”

Sarıyer’deki tüm mahallelerdeki çalışmalarını tamamlayarak yeniden ikinci bir planlamaya geçeceklerini belirten Kadıoğlu şu ifadelere yer verdi;

“İyilik yolunda güzel çalışmaların olduğu yoğun bir haftayı geride bıraktık elhamdüillah. Kadın ve genç gönüllülerimiz, üniversite öğrencilerimiz ve din görevlilerimiz ile 11 mahallede 317 gıda, 226 adet giyim hediye çeki ulaştırdık. Bu hafta ayrıca Sarıyer Gençlik Koordinatörlüğümüzün Yetim Çalışma Grubu 117 yetim öğrencimizi ziyaret etti. Hastalarımıza, yaşlılarımıza, muhtaç ailelerimize bir selam verip gönül alabildiysek, hayırseverlerimizin iyiliklerine aracılık edebildiysek ne mutlu bize… Tam kapanma ile birlikte Vefa Sosyal Destek Programlarında bu süreci sağlıklı atlatabilmek için din görevlileri ve gönüllülerimizle  daha yoğun çalışacağız inşallah. Üstün gayret gösteren görevlilerimize teşekkür ederim. Gayret bizden, başarı Allah’tandır.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.