Temiz Toplum Derneği’nden Bekir Batu’ya anlamlı plaket

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Temiz Toplum Derneği Sarıyer İlçe Başkanı Edip Cengiz, Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu’ya mesleğindeki örnek çalışmalarından ötürü plaket verdi.

Temiz Toplum Derneği Sarıyer İlçe Başkanı Edip Cengiz, Sarıyer’de 17 yıldır yazdığı haberlerle kamuoyunun gerçeklere ulaşmasını sağlayan Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu’ya hazırladıkları plaketi takdim etmek için Sarıyer Gazetesi’ne ziyarette bulundu. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette Temiz Toplum Derneği Sarıyer İlçe Başkanı Edip Cengiz, Temiz Toplum Derneği Sarıyer Şubesi olarak Sarıyer’de toplumsal yaşama sundukları katkılarından dolayı belirledikleri isimlere plaketlerini takdim ettiklerini söyledi.

“SİZİ DE BİR TEMİZ TOPLUM GÖNÜLLÜSÜ OLARAK GÖRÜYORUZ”

Cengiz, “Siz Sarıyer’in kıymetli gazetecisi, sizi bir Temiz Toplum Gönüllüsü olarak görüyoruz. Temiz Toplum Derneği olarak toplumsal yaşamda hedeflediğimiz, iyilik, güzellik ve dayanışmayı basına taşıyan kıymetli bir kalemsiniz. Bu plaketi bugün size takdim etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

“KALEMİMİZ TOPLUMUN GERÇEKLERİ ÖĞRENMESİ İÇİN VAR”

Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, meslekte 26 yılı geride bıraktığının altını çizerek; “Basın sektörüne adım attığım günden bu yana mesleki tecrübelerimi biriktirmeye devam ediyorum. Kalemimi her zaman gerçekleri bulmak ve bu gerçekleri okurlarıma ulaştırmak için kullandım. Sarıyer’de 2005 yılında kurduğum ve 17 yıldır yayın hayatına devam eden Sarıyer Gazetesi olarak da ilçenin nabzını tutuyoruz. Temiz Toplum Derneği’nin Sarıyer’de gerçekleştirecekleri çalışmalarında başarılar diliyorum. Temiz bir toplumda var olması gereken tüm kuralların artması için hem insani hem de mesleki anlamda uymaya devam edeceğiz” dedi.

CENGİZ, BEKİR BATU’YA PLAKETİNİ TAKDİM ETTİ

Temiz Toplum Derneği Sarıyer İlçe Başkanı Edip Cengiz, üzerinde “Sayın Bekir Batu, toplumda dayanışmanın, yardımlaşmanın, iyiliğin ve sevginin yaygınlaşması adına derneğimize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı şükranlarımızı sunarız” yazan plaketi Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu’ya takdim ederek basın sektöründeki çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. İşte iki tane temiz insan, maşallah sizlere

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.