Temiz Toplum Derneği’nden yardım eli

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Temiz Toplum Derneği Sarıyer İlçe Başkanlığı, Ramazan-ı Şerif’te ilçede kendilerine ulaşan ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor.

Yardımlaşma ve paylaşma ayı olan Ramazan’da Sarıyer’deki ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye yardım ulaştıran Temiz Toplum Derneği Sarıyer ekibi, gönül köprüleri kurmaya devam ediyor.

“İHTİYACI OLANLARA YARDIMLARI ULAŞTIRIYORUZ”

Ramazan yardımı ile ilgili detayları Sarıyer Gazetesi Haber Müdürü Rukiye Ay’a anlatan Temiz Toplum Derneği Sarıyer İlçe Başkanı Edip Cengiz, “Genel başkanımız Bilal Ay tarafından tüm Temiz Toplum Derneği teşkilatlarına ihtiyaç sahiplerine ayni ve nakdi yardım için talimat verildi. Bu kapsamda sosyal dernek anlayışı doğrultusunda verilen talimat ile Sarıyer ilçemizdeki yüzlerce aileye yardım ulaştırıyoruz. Mahallelerimizden tespit edilen ihtiyaç sahibi insanlara yardımcı olmanın keyfini ve bereketini yaşıyoruz. Başka milletlerde olmayan yardımlaşma duygusu ile sokakta, caddede oturduğu mahallede yaşayan komşusunun açlığını kendine dert edinen vicdanlı, imanlı bir milletimiz var çok şükür. Bunun dışında gönüllülerimiz ve hayırsever üyelerimizden de vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere bizlere yardımlar geliyor. Akabinde adres, telefon ve diğer bilgileri alarak yardımı insanlarımıza aktarıyoruz. Bunu yaparken de herhangi bir din veya etnik farklılık gözetmiyoruz. Gerek mahalle muhtarlarımız, gerekse mahalle ve hemşehri derneklerimiz aracılığıyla gerek Müslüman, gerek gayrimüslim yurttaşlarımıza da elimizi, gönlümüzü uzatıyoruz” diye konuştu.

“BEREKETLİ BİR RAMAZAN EN BÜYÜK TEMENNİMİZ”

Cengiz, Ramazan Bayramı’nda da çocukları sevindirebilmeyi hedeflediklerini söyleyerek; “Veren elin alan elden daha hayırlı olduğu bu mübarek günlerde tüm topluma dayanışma duygusu aşılamaya gayret ediyoruz. Nasip olursa yaklaşan bayramda da çocuklarımıza bayramlık giysiler hediye ederek mutlu edeceğiz. Bereketli bir Ramazan yaşamak en büyük temennimiz” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.