Temiz Toplum Gönüllüleri iftarda bir araya geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Temiz Toplum Derneği Sarıyer İlçe Başkanlığı himayesinde gerçekleştirilen iftar programına ilçe lideri Edip Cengiz ev sahipliği yaptı. Sarıyer Elaşina Restaurant’ta gerçekleşen iftara ilgi oldukça yoğundu.

Temiz Toplum Derneği Sarıyer İlçe Başkanı Edip Cengiz’in öncülüğünde gerçekleşen programa Temiz Toplum Derneği Genel Başkanı Bilal Ay, Teşkilat Başkanı Abdullah Aydın, Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanı Av. Mutlu Furtuna, BBP. Bölge Başkanı Ercan Karacan, önceki dönem Önder İmam Hatipliler Başkanı İbrahim Solmaz, Önceki Dönem Kağıthane Belediye Başkanı ve Ziraat Bankası yönetim kurulu üyesi Fazlı Kılıç, Memleket Partisi il başkan vekili Mehmet Deniz, Sarıyer Sivaslılar Derneği başkan Yardımcısı Dilek Bozkaya, Güllü Alkan, AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Hasan Demiralp, Yeniden Refah Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Yusuf Erbay, Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili, Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkan Vekili Muammer Yüksel, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Arzu Yumak, İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Arıcı, Yeniköy Spor Kulübü Başkanı Hamit Cevahir, Sarıyer Merkez Mahallesi Muhtarı Sinan Yüksel, Rumeli Kavağı Mahallesi Muhtarı Sinan Demirci, Sarıyer Belediyesi STK Sorumlusu Mehmet Öz ve çok sayıda Temiz Toplum gönüllüsü katıldı. İftar programına ev sahipliği yapan Edip Cengiz de masaları tek tek gezerek davetlilerle yakından ilgilendi.

“TEMİZ TOPLUM AİLEMİZ BÜYÜYOR”

İftar programında yaptığı konuşmada Temiz Toplum Derneği Genel Başkanı Bilal Ay, “Çok kıymetli büyüklerimizi ve değerli temiz Toplum gönüllüleri, Sarıyer ilçemizin ilk etkinliğinde sizlerle bugün bu eşsiz manzarada ve ortamda birlikte olmak çok şükür bizlere nasip oldu. Bugünü bize nasip eden Rabbime sonsuz şükürler olsun. Yarın da inşallah genel merkez olarak iftarımızda hep birlikte olacağız. Bizleri bugün burada aile ortamında bir araya getiren Edip Cengiz hocamıza ve onunla yol yürüyen arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ederim. Temiz Toplum ailemiz her geçen gün büyüyor. 5 sene önce çıktığımız bu anlamlı yolda 76 il teşkilatımız, İstanbul’da 36 ilçe başkanlığımız görevlendirildi. Yurt dışında 8 ülkede gönüllülerimiz güzel işlere imza atıyorlar. Bu durum bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Çok kısa sürede tüm ülkede teşkilatlarımızı kurmuş olarak bu iyilik, şefkat ve vicdan hareketimiz yoluna devam edecektir” diye konuştu.

Programda tüm katılımcılar tek tek söz alarak Temiz Toplum Derneği’nin birer gönüllüleri olarak bu güzel ve anlamlı yapıya destek olacaklarını, toplumun daha duyarlı ve hassasiyet içinde olması gerektiğini, gençlere ilgi, sevgi ve şefkatle yaklaşıldığında aşılamayacak hiçbir sorunun kalmayacağını dile getirdiler.

“GÖNÜLLÜLERİMİZİN GÖSTERDİĞİ SEVGİYE KARŞILIK ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Temiz Toplum Derneği Sarıyer Kurucu İlçe Başkanı Edip Cengiz de yaptığı konuşmasında “Sarıyer’imizde 4,5 aydır sürekli Temiz Toplum gönüllülerimizle bir araya geliyoruz. Gönüllülerimizin gösterdikleri sevgi ve desteğe karşılık bizler de çok çalışarak, gençlerimize, semtimize, şehrimize ve ülkemize faydalı işler yapacağız. Z kuşağı, B kuşağı demeden onlarla yakın diyaloglar oluşturacağız. Aile bağlarının güçlenmesine etki edeceğiz. Kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için kültürel, sportif etkinlikler ile onların ufkunu genişleteceğiz’’ dedi.

Program sonunda topluca hatıra resmi alınarak bir sonraki etkinlikte buluşma sözü verildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.