Tır çarpan ağaç trafiği aksattı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Merkez Mahallesi’nde ana caddede yer alan iki mezarlık arasında dönüş yapamayan tır ağaca çarptı. Kırılan ağaç trafiği aksattı.

Sarıyer Merkez’de sabah saatlerinde ana caddede yer alan mezarlıklar arasında dönüş yapan bir tır ağaca çarparak kökünden kırılmasına sebep oldu. Kırılan ağacın tam olarak yere düşmemesi ve askıda kalması sebebiyle tehlike arz ettiğinden trafik durduruldu. Sarıyer Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri olaya müdahale için trafiği kapattı. Yaşanan durumdan habersiz olan birçok sürücü caddede uzun trafikler meydana getirdi. Sarıyer Merkez’de Çarşamba pazarı kurulması sebebiyle de yoğunluk iki katı yaşandı.

Sarıyer Merkez Muhtarı Sinan Yüksel, vatandaşlara uyarıda bulunarak; “Ana cadde 2 mezarlık arasında dönüş yapmakta olan tır ağaca çarpıp kök kısmından kırmıştır, şu an kırılan ağaç askıda durmaktadır. İBB, itfaiye ve Sarıyer Belediyesi ekiplerimiz olaya müdahale etmektedir. Geçici bir süre için araç ve yaya trafiği durdurulmuştur. Alternatif yolları kullanınız” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.