Topkara çifti toprağa verilecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstiklal Caddesi’ndeki bombalı saldırıda hayatını kaybeden Ayazağalı Topkara çifti, bugün toprağa verilecek.

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde meydana gelen ve ülkemizi üzüntüye boğan hain saldırıda yaşamını yitiren Adem Topkara ve eşi Mukaddes Topkara toprağa verilecek. Ayazağa Mahallesi’nde oturan Topkara çiftinin acı kaybı tüm Sarıyer’i yasa boğdu.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Taksim’de yaşanan hain saldırının ardından yayınladığı taziye mesajında; “Taksim’de meydana gelen patlama hepimizin yüreğini derinden yaktı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımız arasında Ayazağa Mahallemizin sakinlerinden Adem Topkara ve eşi Mukaddes Topkara da vardı. Cenazeleri bugün ikindi namazına müteakip, Ayazağa Merkez Camii’nden kalkacak. Kendilerine diğer vatandaşlarımız gibi Allah’tan rahmet, ailelerine, sevenlerine ve ilçemize başsağlığı diliyor, terörü lanetliyorum” ifadelerine yer verdi.

Topkara çiftinin cenazeleri bugün (14 Kasım Pazartesi) ikindi namazına müteakip Ayazağa Merkez Camii’den kaldırılacak. Sarıyer Gazetesi olarak terörü bir kez daha lanetleyerek, Topkara ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı dileriz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.