Vali Yerlikaya, yeni yıl güvenlik tedbirlerini yerinde inceledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve  İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce yılbaşının güven ve huzur ortamında geçirilmesi için görev yapan asayiş ve güvenlik personelini ziyaret etti.

İstanbul’da alınan yeni yıl güvenlik tedbirlerini yerinde inceleyen Vali Yerlikaya ve Bakan Yardımcısı İnce, Eyüpsultan İlçe Jandarma Komutanlığı, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyaretlere Vali Yerlikaya, Bakan Yardımcısı İnce ile birlikte İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tuğamiral Tayfun Paşaoğlu, Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve  Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen katıldı.

İlk olarak, Eyüpsultan İlçe Jandarma Komutanlığı Fenertepe Gişeleri kontrol noktasına ziyarette bulunan Vali Yerlikaya ve Bakan Yardımcısı İnce, 2022 yılı ile ilgili iyi dileklerde bulunarak vatandaşların ve görevli personelin yeni yılını kutladı.

Ardından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü uygulama noktasında görev yapan Emniyet ve Jandarma personelini ziyaret eden Vali Yerlikaya ve Bakan Yardımcısı İnce, vatandaşları ve görev yapan personeli selamlayarak; yeni yılını kutladı.

Son olarak Sahil Güvenlik İstanbul Grup Komutanlığı’nda görevli personele ziyarette bulunan Vali Yerlikaya ve Bakan Yardımcısı İnce, Sahil Güvenlik Komutanlığı personeliyle sohbet ederek yeni yıllarını tebrik ettiler.

Komutanlık ziyaret defterinin imzalanması ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından Vali Yerlikaya ve Bakan Yardımcısı İnce, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“2022 Yılının Huzur ve Güven Ortamında Karşılanması İçin Tüm Tedbirleri Aldık”

Vali Yerlikaya konuşmasında, “İstanbul’umuz iki kıtanın birleştiği, dünyada eşi benzeri olmayan bir şehir. Bu güzel şehrimizde hemşehrilerimizin 2022 yılını huzur ve güven ortamında karşılaması için tüm tedbirleri aldık. İçişleri Bakanlığımızın talimatları ve Valiliğimizin koordinasyonu ile bütün kamu kurum ve kuruluşlarımız, büyükşehir, ilçe belediyelerimiz, güvenlik ve sağlık personelimiz başta olmak üzere hep beraber yeni yılı neşeyle, umutla, heyecanla karşılayabilmek için hazırız.” ifadelerini kullandı.

Vali Yerlikaya, “Arkadaşlarımızı görevleri başında kıymetli Bakan Yardımcımız ile beraber ziyaret ettik. Onların huzur, esenlik ortamında yeni yılı karşılama heyecanlarına tanıklık etmekten büyük mutluluk duyuyorum.” dedi.

Vali Yerlikaya, “Kıymetli hemşehrilerimizin, milletimizin, bütün insanlığın 2022 yılını kutluyorum, tebrik ediyorum ve önce sağlık diliyorum. İki yıla yakın bir zamandır kovid-19 salgını ile mücadele ediyoruz. Temennim 2022 yılında tüm insanlığın bu salgından kurtulması. Huzur ve güven ortamında en güzel günler başta hemşehrilerimiz olmak üzere milletimizin ve insanlığın olsun diyorum.” ifadeleriyle konuşması tamamladı.

“2022 Yılının Ülkemize, Milletimize ve İstanbullulara Hayırlı Uğurlu Olmasını Diliyorum”

Bakan Yardımcısı İnce ise konuşmasında, “Bugün 2022 yılına yine sizlerle İstanbullu hemşehrilerimizle beraber girmek nasip oldu. Ben 2022 yılının ülkemize, milletimize ve İstanbullu hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah 2022 yılı 2021’e göre çok daha güzel bir şekilde bizleri karşılar.” dedi.

Yeni yıla girerken vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde yeni yıla girmeleri için tedbirler alındığını belirten Bakan Yardımcısı İnce, “340 bini aşkın kolluk birimimizle beraber sahada hem yılbaşı öncesinde hem yılbaşı günü hem de yılbaşı sonrasında tedbirlerimizi almış ve çalışıyor durumdayız. İnşallah huzurlu bir şekilde yeni yıla girmiş olacağız.” ifadelerini kullandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.