Vali Yerlikaya’dan başarılı sporcuya ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya,  Sarıyer Belediyesi Kadın Futbol Takımı altyapısında eğitim görürken dünyaca ünlü İspanyol futbol takımı Barcelona’nın Barca Academy İstanbul Beko Futbol Okulu’na burslu olarak girmeye hak kazanan Derin Çimen Döger’i evinde ziyaret etti.

Vali Yerlikaya, Çayırbaşı’nda yaşayan Döger ailesinin evine misafir oldu. Altyapısıyla ünlü olan FC Barcelona’nın resmi futbol okulu Barça Academy İstanbul Beko’da burslu eğitim görecek olmanın mutluluğunu yaşayan Derin Çimen Döger, küçük yaşta elde ettiği başarısını Vali Yerlikaya ile paylaştı.

Milli Takım forması giymek istiyor

Döger ailesiyle sohbet eden Vali Yerlikaya, Çimen’i başarılarından dolayı tebrik etti. Sarıyer Belediyesi yaz spor okullarında futbola başlayan 11 yaşındaki Çimen, gelecekte Milli Takım forması giymek istediğini dile getirdi.

Yerlikaya, minik futbolcuyla sohbet etti

Derin Çimen Döger, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın kendisine yaptığı ziyaretten duyduğu heyecanı şu sözlerle ifade etti; “Futbolcuyum ve yeşil sahalara çok iyi yakışıyorum. Avrupa’da Milli Takımımızı temsil etmek istiyorum. Vali beyi gördüğüm için çok heyecanlıyım. Futbol içimden geldi ve oynamak istedim. Yaz Spor Okulları’na yazıldım ve oradan da Sarıyer Belediyesi’nin futbol okulunun seçmelerine katıldım.  Bir kaç saat maç oynadım ve bitene kadar alkışladılar. Barca Academy İstanbul Beko Futbol Okulu’na girmeye hak kazandığım için çok mutluyum.” Vali Yerlikaya, Çimen’e sporla beraber derslerini de ihmal etmemesi gerektiğini hatırlattı. Ziyaret, Vali Yerlikaya’nın Çimen ve arkadaşlarıyla toplu hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.