Yeniköy’de esnafın “çalışma” çilesi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniköy’de esnafın ard arda yapılan çalışmalardan dolayı yüzü gülmüyor. Sarıyer Gazetesi’ne konuşan esnaf “Çalışmalar artık bitsin, iş yapamaz olduk” diyor.

Yeniköy’de İSKİ, BEDAŞ ve Türk Telekom kurumlarınca arka arkaya yapılan çalışmalar esnafı dükkanlarını kapatma noktasına getirdi. Sarıyer Gazetesi aracılığıyla seslerini duyurmak isteyen esnafın ortak temennisi tüm bu çalışmaların bir an önce sona ermesi…

Öte yandan Yeniköy’de aylardır süren çalışmalar esnafın işlerini olumsuz etkilerken şikayetlerini ilgili kurumlara iletmek isteyen esnaf olumsuz tutum ve davranışlarla da karşılaşıyor. Gazetemize konuşan esnaf, “Yeniköy’de aylardır çalışmaların biri bitti derken hemen arkasından diğeri başlıyor. Ekonomik zorlukları bırakın bir tarafa iş yapamaz hale geldik. Böyle giderse dükkanlarımızı kapatır duruma geleceğiz! Bunu bu şekilde söylediğimizde “kapatın gidin” gibi garip cevaplar da aldık. Sarıyer Gazetesi’ne duyarlı davranarak Yeniköy’de yaşanan bu çileyi gözler önüne serdiği için de ayrıca teşekkür ederiz” diye konuştular.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.