“Bataklık” Ataşehir’de perde açıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konusuyla, dansıyla ve müzikleri ile adından söz ettirecek yeni bir müzikal “Bataklık”, 24 Şubat ve 4 Mart tarihlerinde Ataşehir’de perde açıyor.

Yapımcılığını OMG Productions’ın üstlendiği “Bataklık’’ Müzikali Şubat ayında sanat severlerle buluşmak için hazırlanıyor. Yönetmenliğini Sercan Özinan’ın yaptığı, Bestelerini Metin Bahtiyar’ın gerçekleştirdiği, koreografisi İzmir Tenim’e ait “Bataklık’’ Müzikalinin yazarı ise Yağmur Şakoğlu.

24 Şubat ve 4 Mart tarihlerinde Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi Halit Akçatepe Sahnesi’nde perde açacak müzikalin ekibinde çok yetenekli isimlerle tanışacağız.

Uzun zamandır üzerinde çalışılan müzikalin türü “Senfonik-Gothic” tir. Müzikal 11 kişilik canlı orkestra tarafından icra ediliyor. Orkestra şefliği görevini de yine ödüllü müzisyen Metin Bahtiyar üstleniyor. Atmosferi, kostümleri ve saç makyajı ile de dikkat çeken müzikal, alanında uzman kişiler tarafından titizlikle hazırlandı.

Müzikalin oyuncu kadrosunda Alper Aksoy, Azizcan Keskin, Bartu Ayaz, Batuhan Enes Katılmış, Ceyda Gürpınar, Ela Bayramoğlu, Görkem Ergin, Güney Erdoğan, Halise Eryılmaz, Koray Gedik, Köksal Ünal, Lal Bayramoğlu, Müge Gülgün, Selmin Artemiz, Sıla Doğanay, Zeynep İpek gibi başarılı genç oyuncular da rol alıyor.

Büyük bir özenle ve titizlikle bu konuda alanında uzman kişileri buluşturan müzikal kısa zamanda sosyal medya ilgi odağı oldu. Genç sanatçıları bir araya getiren bu müzikal tüm sanat severlerin dikkatini çekiyor.

Sanatseverlerin merakla beklediği Bataklık Müzikali’nin kısaca konusu: “Arimasp” halkı medeniyetten uzak bir bir biçimde yaşayan kendi halinde bir bataklık topluluğudur. Yaşadıkları bataklık ile kurdukları ilişki içinde geliştirdikleri kültür ile yaşamaktadırlar. Bataklık hem onların evi, hem de tanrıları gibidir. Her şey bataklıkta başlar ve orada biter. Bu böyle süre gelen bir yaşam biçiminin parçasıdır. “Arimasp”lıların kendi içlerinde kurdukları kültür dışarıdan gelen Yüzbaşı Carabis ve onun askerleri yüzünden tehdit edilmeye başlayınca olanlar olur.

Yapım: OMG Productions / prOMGductions

Yazar: Yağmur Şakoğlu

Yönetmen: Sercan Özinan

Besteci & Orkestra Şefi: Metin Bahtiyar

Koreografi & Hareket Tasarım: İzmir Tenim

Yapımcı: Göksenin Seyhan & Metin Bahtiyar

Proje & Yapım Koordinatörleri: İlayda Güralp & Lal Bayramoğlu

Dramaturg: Çınar Taşdemir

Supervizör: Barış Arman

Vokal Koçu: Adnan Ata Yiğit

Repetitör: Köksal Ünal

Orkestra Şefi Yardımcısı: Doruk Er

Prodüksiyon Asistanları: Azizcan Keskin & Emirkan Ugan

Dekor Tasarım: Anıl Ateş Işık

Sanat Danışmanı: Metin Arslan

Sahne – Prop Tasarım: Güney Erdoğan

Işık Tasarım: Ayşe Sedef Ayter

Kostüm Tasarım: Elçin Baştaymaz

Kostüm Asistanı: Ayşegül Kulluk

Saç & Makyaj Tasarım: Behiye Bilge Derin

Makyöz: Halime Karataş – İlayda Kayaoğlu

Afiş Tasarım: Ufuk Baycan

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.