Bu şarkıyı her okuduğumda sel oluyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İpek Açar’ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan performans programı “İpek Yolu”nun 16 Eylül Perşembe akşamı konuğu usta yorumcu Yeliz oldu.

İpek Açar ve Yeliz, TRT Müzik ekranlarında, İstanbul Akademi Orkestrası eşliğinde, Alper Kömürcü direktörlüğünde birbirinden muhteşem şarkılara imza attılar, düetler yaptılar.

BU ŞARKIYI SÖYLEMEK İSTEMİYORUM

İpek Açar’ın isteği üzerine Yeliz’in “Sel Suyu” şarkısında düet yapan ikiliden Yeliz şarkıyı okumadan önce “Bu şarkımı söylemek istemiyorum. Her okuduğumda evimi su basıyor ya da sel oluyor. Şimdiye kadar 2 kez evimi sel suyu bastı, en son okuduğumda da büyük sel oldu” dedi.

ANNEME İLK VE SON YALANIM

Programın hüzünlü anları ise Yeliz’in annesinden bahsettiği dakikalar oldu. Yeliz; “Anneme ilk ve son yalanımı müzik aşkım için söyledim. Nilüfer bana müzik şirketinden randevu almış, ‘Anne plak şirketinden teklif geldi’ dedim. Durduk yere mi dedi, evet dedim, en büyük yalanım odur” dedi.

BEN DE SESİMDEN AĞLIYORUM

İpek Açar, programın ilerleyen dakikalarında Yeliz’in kuvvetli sesi için söylenen “Bu kadının içine organ koymamışlar, ses teli koymuşlar” cümlesini hatırlattı. Bu cümleler üzerine Yeliz: “Megalomanlık olarak kabul etmesinler, ben de sesimden ağlıyorum. Allahıma çok teşekkür ederim bana bu sesi verdiği için” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.