Çilem Duman ve şimdi “Kendime Sığamıyorum”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Projelerinde farklı soundlarda hit listelerde şarkıları ile yeni kuşak gençlerin de beğenilerini kazanan kitlesini günden güne arttıran başarılı yorumcu  sanatçı yeni şarkısı “Kendime Sığamıyorum” ile dinleyiciye merhaba diyor.

Söz, müzik, aranjesi genç yetenekli müzisyen Güneş Kerpiççi’ye ait olan şarkının okumaları İzmir’de “Alfa Müzik Yapım” stüdyolarında yapıldı. Vokallerde yeni dinamik soundların yanında opera sanatçılığını ortaya koyan sanatçı Çilem Duman opera caz vokalleri yorumu  ile şarkıya renk kattı. Mix masteringi genç başarılı prodüktör müzisyen Caner Hepvarlık yaptı.

Klibin yönetmenliği ünlü yönetmen Ali Eşitmez imzası taşıdı. İstanbul’un tarihi otantik Balat sokaklarında çekilen klipte tarihe  harika bir yolculuk yapıldı. Klip prodüksiyon ekibinde görüntü yönetmeni Sercan Ersin ve set prodüksiyon amiri  Melike Söalp yer aldı. Müzikte her şeyin dijital dünyaya geçtiği bir dönemde bir zamanların plak ve kasetlerinin sergilendiği “Balat Dönence Plak”ta kasetler de tekrar gündeme kliple birlikte geldi. Vosvos olarak bilinen 70’li yılların sevilen şirin arabası kaplumbağa Volkswagen ile kareler dikkatleri çekmekte. Kostüm ve makyaj  stylingde ünlülerin vazgeçilmez makyaj sanatçısı Şükran Tokuş yaptı. Saç stylingde deneyimli kuaför Meral Mercan yaptı.

Seyhan Müzik ailesi etiketi ile “Kendime Sığamıyorum” Çilem Duman yorumu ile klip netd müzik kanalı ve tüm dijital müzik platformlarında. Sanatçının “Her şey bir hayalle başlar”mesajı ile “Kendime Sığamıyorum” sizlerle.

Düşsem de kalksam da yaşamaya çalışıyorum

Geliyorlar üzerime üzerime deliriyorum

Kendime Sığamıyorum

Batıyorum dibe çabalayıp boş yere

Bu mu revaydı

Diliyorum yarın kaybeden sen olma zaten

Ben yenilip azaldım

Üzülme sen en çok ona dayanamam

bilirsin

Tebessüm etsen yüzümde güller açar

Yakındır kapatıp  gözümü son bir defa uyanmamam

Çünkü benimsin hala orda rüyalarda

Düşsem de kalksam da yaşamaya çalışıyorum

Geliyorlar üzerime üzerime deliriyorum Kendime Sığamıyorum

Olmazsan olmaz mı sanmıştın toparlamam mı

Yanılıyorsun aynı yerden ikinci kez yaram kanarmı

Geriye Ne kaldı

Kendime sığamıyorum

Çilem Duman kimdir?

Çilem Duman yedi yaşından itibaren klasik piyano ve mandolin eğitimiyle müzik hayatına ilk adımı atmıştır. Müzik eğitiminde İzmir Işılay Saygın Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Flüt Bölümünden 1999 yılında mezun olmuştur.Sonrasında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Şan Bölümünden dereceyle mezun olmuştur. Profesyonel sahne çalışmalarına 1999 yılından itibaren lise sonrası başlamıştır.Birçok yaklaşık on üç lisanda eserler seslendiren müzisyen (İngilizce, İtalyanca, İspanyolca, Fransizca, Rumca, Rusça, Boşnakça Makedonca Portekizce  Arnavutça vs. dillerde) Napoliten, Operatik, Jazz, Bati Pop,Türkçe Pop tarzlarında geniş bir repertuvara sahiptir.Sahne aldığı birçok festival ve konserlerde özel teşekkür plaketleri alan müzisyen ayrıca bir çok sosyal sorumluluk projesi konserlerinde ve projelerinde yer almaktadır. .Sanatçı 21 Haziran 2014 tarihinde düzenlenen TRT Altın Anten Beste Yarışmasında Mine Mucur bestesi olan “Aşk Gitmez Benden” isimli eseri TRT Müzik ekranlarında yayımlanan canlı yayında yorumlamıştır.Müzisyen kimliğini her alanda yaşatan Çilem Duman   Müzik Öğretmeni olarak genç yetenekler yetiştirmiştir.Müzik Eğitim projelerinde de 2014 yılı Şubat Mart aylarında “Avrupa Birliği Bakanlığı Comenius Projesi”dahilinde eğitimci kimliğiyle ülkemizi temsil etmiş İtalya’da bulunmuştur. Ayrıca bir çok albüm  çalışmalarında vokal koçu söz yazarı besteci kimliğiyle  yer almaktadır.2014 Mart Ayı Söz Müzik Çilem Duman’a ait olan Ancak Rüyalarda Buluşuruz isimli eseri  TMC etiketiyle Sanatçı Zeliha Sunal tarafından yorumlanmıştır..30 Ocak 2015 tarihinde Sözü Müzik kendisine ait olan “Ne Demek Lazım” isimli ilk single çalışması sonrası  Çilem Duman devamında Sinerji Aklın Yolu  ve 2019 Ahmet Selçuk İlkan eseri Yıllar Affetmez  ve  2021  Mart ayında söz ve bestesi kendisine ait olan “Yaralı Kalbim”ve 2022 “İki Bilet”,2023 Türkiye Cumhuriyeti’nin 100.yılında Ahmet Selçuk İlkan Ümit Besen eseri “Türkiyem Benim”  şarkılarını dinleyici ile buluşturmuştur. 2015  Bulgaristan Varna da düzenlenen Uluslararası Discovery Pop Müzik Festivalinde ülkemizi temsil etmiştir.  “Award For Most Universal Talent” ödülünü kazanmıştır.2016 senesinde Bosna Hersek’te ülkemizi  kültür ve sanat temsilcisi olarak temsil etmiş ve resital konserler vermiştir.Türkiye de birçok ödül platformlarında  “En İyi Bayan Sesi Sanatçı” ödüllerini alan Çilem Duman birçok uluslararası projede ülkemizi temsil etmeye devam etmektedir.

Sanatçı “Türk Dünyası” ülkelerinde yer aldığı projelerle ile ülkemizden  tek sanatçı olarak temsil etmekte ve  Türkçe konuşan ülkelerde yoğun  bir dinleyici kitlesine  sahiptir.2022 Ocak ayında “Tarihi Türk Zirvesi” çalışmalarında Türkiye den tek isim olarak ülkemizi temsil etmiş ve Tarihi miraslarımızdan Kazakistan  Türkistan şehri kültür temsilciliği ünvanına sahip olmuş ve teşekkür belgeleriyle  sanatçı Çilem Duman ödüllendirilmiştir.Üniversite gençliğinin yoğun ilgisine sahip olan Çilem Duman  2022 İstanbul Gelişim Üniversitesi 9.Medya Ödüllerinde Uluslararası Türk Kadın Sanatçı ödülünü almıştır. 2023 Eylül ayında yayınlanan “Sevesim Yok “yeni kuşak projesi tüm dijital listelerde Apple music Spotify hit şarkılar arasında yer alarak  yeni genç kitlesiyle de buluşmaya  devam etmektedir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.