Sivas En’leri ödüllerine kavuşuyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sivas Bileşenleri Konseyi tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen Sivas’ın En’leri Ödülleri sahiplerini buluyor. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek ödül töreninde sanat, basın, eğitim, ticaret, spor gibi birçok alanda başarılarıyla öne çıkan ve ödüle layık görülen Sivaslı 58 isim ödüllerine kavuşacak.

Sivas Bileşenleri Konseyi Başkanı Müslüm Türkcan’ın “Sivaslıları övmeye, methetmeye devam” sözleri ve yoğun çalışmalarıyla ilk ikisi İstanbul’da ve üçüncüsü de Sivas’ta gerçekleşen Uluslararası Sivas En’leri bu yıl “Aşık Veysel Ödülleri” gecesi ile muhteşem bir organizasyona hazırlanıyor. İstanbul Esenler’deki Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde 2 Aralık Cumartesi günü Mustafa Yılmaz, Dilara Kırmıt ve Müslüm Türkcan’ın sunumlarıyla gerçekleşecek olan “Uluslararası 4. Sivas En’leri Aşık Veysel Ödülleri” töreninde 58 isim ödüllerini alacak.

Sivas Bileşenleri Konseyi tarafından yeni nesil hemşericilik vizyonuyla organize edilen, her alanda başarılı, yetenekli nitelikli Sivaslıların daha çok tanınmasına katkı sağlamak amacıyla verilen ödüller, Sivas’ın öne çıkan isimlerini bir araya getirecek. Saat 17:00’de başlayıp girişlerin ücretsiz ve tüm halka açık olduğu organizasyonda konserler, Aşık Veysel’i anma ve plaket takdimleri yapılacak. 19:00’dan itibaren ise ödül takdimleri yapılmaya başlanacak. Her yıl olduğu gibi yine yoğun bir katılım ve muhteşem bir organizasyonla gerçekleşmesi planlanan ödül töreninde Cumhuriyetimizin 100. yılına “Türkiyem Benim” şarkısıyla damga vuran ve popüler parçalarıyla liste başı olan Sivaslı sanatçı Çilem Duman sahne alacak.

Sivas Bileşenleri Konseyi Başkanı Müslüm Türkcan’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek Uluslararası 4. Sivas En’leri Aşık Veysel Ödülleri töreninde, alanında başarılı olarak Sivas ile özdeşleşen isimlerin emek ve tecrübelerini topluma anlatarak farkındalık yaratılacak.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.